This used to be a forum full of little and stupid girls.
Now it is kinda serious because they have grown up.
You're welcome to join in though. Have fun ^^


Scrisul de mana

In jos

Preferati sa scrieti de mana sau de tipar?

100% 100% 
[ 2 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Total voturi : 2

Scrisul de mana

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam Ian 02, 2010 9:06 pm

Acum ceva timp am realizat cat de urat scriu eu in ultima vreme. Nu ca mi-ar fi mie sila sa fac literele frumos: dar cand ai de scris 5 pagini studentesti intr-o ora, cu un pix, nu-ti prea mai iese scrisul de mana.

Asa ca aici va indemn pe toti sa ne atrageti atentia si admiratia (sau sa ne ingroziti) cu scrisul vostru de mana. cateva fraze vor fi indeajuns. Mie scrisul de mana mi se pare mai eficient atunci cand trebuie sa scrii mult: felul cum literele se leaga una de alta salveaza mult timp. Dar, atunci cand pot lenevi, prefer sa scriu cu litere de tipar.

Asa... va trebui sa mai ridic o problema: mi se pare mie, dar nu cumva majoritatea fetelor scriu mult mai frumos ca baietii? Oare de ce?

RECOMANDARE: trebuie sa vedeti scrisul juliei Un chin, in special cand scrie la possessed si eu ma straduiesc sa inteleg

Va averitzez: m-am prostit serios cand am scris tampeniile alea. Nici nu stiu daca am scris toate cuvintele corect. daca gasiti greseli, ignorati-le Am scris obisnuit cu un stilou, cu pixul, apoi frumos... ma rog... vedeti voi:
http://i28.tinypic.com/dw410z.jpg

ps: acolo cred ca era "I can still" nu "I still can"... dar ma rog I'm not the genius here
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum