This used to be a forum full of little and stupid girls.
Now it is kinda serious because they have grown up.
You're welcome to join in though. Have fun ^^


[ RPG - Ima&Lynz ] ✦ Cᴏᴍᴀᴛᴏsᴇ ✦

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

[ RPG - Ima&Lynz ] ✦ Cᴏᴍᴀᴛᴏsᴇ ✦

Mesaj Scris de Lynz la data de Dum Aug 06, 2017 6:26 pm

Rezumarea primului mesaj :OM ATOS
                                                                                                            - - ʟʏɴᴢ & ɪᴍᴀ
- - - genuri:: dramă, lgbt [girl x girl] , romanță;- - - - ------------- - - - - ---------- - ------- - -- - - ---------------- -- - -----------------
                                                                                I u l i e  2 0 1 7 , R o m â n i a
Niște ochi licarinzi, un surâs și o promisiune.
O joacă de copii.
El și ea și-au promis să se revadă într-o zi. A trecut un an. Au trecut doi, trei, zece. Nu credea că soarta l-ar aduce iar lângă ea pe copilul dulce cu smarald în privire. Și apoi uite-l aici, chiar în fața ei. Doar că el nu este un el, iar ea s-a mințit pe sine crezând că iubește prostește un băiat pe care l-a văzut doar o dată. El este o ea, o ea frumoasă cu chip îmbătător și atracție din partea sexului frumos. Însă nu putea arunca tocmai acum ani de zile de speranțe deșarte că el se va întoarce într-o bună zi. Și tocmai acum, când îl vede iar, nu avea de gând să dea înapoi doar pentru că s-a văzut îndrăgostită de o fată.
S-au îndrăgostit.
S-au iubit.
Au trecut zile, ani, iar când totul era mai frumos ca niciodată în iubirea celor două fete, destinul le-a destrămat calea perfectă spre fericire. Un accident de mașină, o biata fată în comă și un vis pierdut.
În cele din urmă, ea se trezește. Însă nimic nu mai este la fel, căci mintea îi este goală de amintiri și nu poate concepe că a avut vreodată vreo idilă cu o altă femeie. Și acum, cealaltă se luptă pentru adevăr, în timp ce acesta este adânc ascuns sub o mentalitate de tot rahatul.

- - - - ------------- - - - - ---------- - ------- - -- - - ---------------- -- - -----------------
ᵗᵉˡˡ ᵐᵉ ᵗʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ʷᶤˡˡ ˡᶤˢᵗᵉᶰ          ʸᵒᵘʳ ᵗᵒᵘᶜʰ ᶤˢ ʷʰᵃᵗ ᶤ'ᵐ ᵐᶤˢˢᶤᶰᵍ           ᵃᶰᵈ ᵗʰᵉ ᵐᵒʳᵉ ᶤ ʰᶤᵈᵉ ᶤ ʳᵉᵃˡᶤᶻᵉ ᶤ'ᵐ ˢˡᵒʷˡʸ ˡᵒˢᶤᶰᵍ ʸᵒᵘ
          uncertain.

When your melody comes
                 ...it falls from above
                                         I will not be afraid

                                                                                                                                      alone.

- - - --- - -- - P E R S O N A J E - - - --- - -- -
ROJA IRIS-EVELINA // Lynz:

MUNTEANU LYNZ // Ima:                                                                                         <<<         S T A R T   R P G


Ultima editare efectuata de catre Lynz in Dum Aug 13, 2017 8:40 am, editata de 1 ori


▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
-- if ice can burn --- then love and hate can mate --- --- ᴊᴏᴊᴇɴ ʀᴇᴇᴅ --▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
avatar
Lynz
Shy
Shy

feminin
Mesaje Mesaje : 167
Reputație Reputație : 24
Varsta Varsta : 18
Localizare Localizare : winterfell
Status : choking on anxiety
Joburi/Distractii : haha what's that

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos


Re: [ RPG - Ima&Lynz ] ✦ Cᴏᴍᴀᴛᴏsᴇ ✦

Mesaj Scris de Ima la data de Sam Sept 02, 2017 1:48 pm


🙪 - - 🙨 - - 🙪 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🙨 - - 🙪 - - 🙨
「 Lynz Munteanu 」
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I·ᴅ ʟᴏᴠᴇ ᴛᴏ ᴄʜᴀɴɢᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ, ʙᴜᴛ I ᴅᴏɴ·ᴛ ᴋɴᴏᴡ ᴡʜᴀᴛ ᴛᴏ ᴅᴏ
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
✧ 𝔗𝔥𝔢 𝔴𝔬𝔯𝔩𝔡 𝔴𝔞𝔰 𝔬𝔫 𝔣𝔦𝔯𝔢 𝔞𝔫𝔡 𝔫𝔬 𝔬𝔫𝔢 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔰𝔞𝔳𝔢 𝔪𝔢 𝔟𝔲𝔱 𝑦𝔬𝔲
𝓘𝔱'𝔰 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔴𝔥𝔞𝔱 𝔡𝔢𝔰𝔦𝔯𝔢 𝔴𝔦𝔩𝔩 𝔪𝔞𝑘𝔢 𝔣𝔬𝔬𝔩𝔦𝔰𝔥 𝔭𝔢𝔬𝔭𝔩𝔢 𝔡𝔬 ✧
🙪 - - 🙨 - - 🙪 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🙨 - - 🙪 - - 🙨

Fumasem doar câte o țigară. Una după alta, una după alta. Prima, a doua, a noua, tot pachetul. Cu siguranță, ridicasem consumul de tutun în ultimul timp, iar asta nu era bine. În regulă, pe cine încerc să păcălesc? Nimic nu era bine.
Am plâns mult, însă, de la un timp, nici asta nu mai puteam face. Nu mă puteam descărca, mă închideam în mine pentru că... Iubirea mea nu s-a șters cu buretele. A ei? Nu pot spune același lucru. Dar mi se părea imposibil, greu de conceput să fi uitat totul pe veci. Poate o urmă de speranță ne salva.
Pe culmea de rufe, am observat o rochie albă, vaporoasă. Am luat-o inconștient de acolo, lăsând ultima țigară în scrumieră. O trăsesem la piept, simțindu-i parfumul care persistase atâta timp. Nu-mi dădeam seama exact, oare era parfum de lăcrămioare? Ceva foarte delicat, ca și ea, de altfel.

🙪 - - 🙨 - - 🙪

- O să întârziem. Pregătește-te mai repede...
Strâmbă din nas. Ceva nu-i convenea la rochia respectivă, iar dacă nu-i plăcea, se axa pe ideea aia. Se sfârșea lumea? Nu-i problemă, noi mai întârziem vreo cinci minute, sfârșim după.
- Nu-mi place. Mai lasă-mă câteva minute să caut alta...
Zâmbeam. Dintr-un dulap pe care nu-l străbătea nici cu privirea, deoarece se aflau hainele care nu-i plăceau. Sau cele de iarnă. În orice caz, am scos o cutie de cadouri de acolo, punându-i-o în mână fără a spune ceva.
- Ce-i asta?
- Desfă-o. Trebuia să ți-o dau de ziua ta dar iată cum distrugi tu planuri-
Nerăbdătoare, a desfăcut-o aproape instant, astfel încât imediat făcu o expresie uimită. Se uita ba la rochie, ba la mine. Știam că îi place, o văzusem cum se uita la ea pe rafturile unui magazin. M-a luat în brațe, sărutându-mi obrazul, gâtul, într-o manieră grăbită și fericită.
- Mulțumeeeesc! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Se apropiase de urechea mea, coborând deodată tonul vocii. Te iubesc.
Niciodată nu ezita să-mi inspire fiori, întreg corpul, inima, îmi reacționau puternic. Am cuprins-o cu brațele, desfăcând încet fermoarul rochiei de pe ea.
- Și eu te iubesc! Acum, dacă stau să mă gândesc, nu se supără nimeni dacă mai întârziem...
I-am sărutat buzele dulci, atingându-i pielea catifelată cu palmele deja transpirate. Era atât de aproape de mine, senzațiile pe care mi le dădea mă provocau să fac atâtea lucruri...


🙪 - - 🙨 - - 🙪

Am oftat având un gust amar pe limbă, trăgând lung din țigara care se consumase. Desigur, așa mă consumam și eu, încet-încet dar sigur. Trebuia să rămân puternică pentru Iris, nu? Nu era vorba de mine, ci de ea. De noi. Poate încă puteam recupera ceva.
Pusesem rochia înapoi pe culme, îndesând și mucul de țigară în scrumieră. Mi-am mai aruncat privirea la rochie, ca mai apoi să merg înapoi în bucătărie. Am pus câte ceva pe o tavă, niște dulciuri și câteva fructe, luându-le cu grijă în dormitor. Cred că fumasem timp de vreo oră încontinuu, însă făcea parte din rutina zilnică.
Am vrut să apăs pe clanță, dar mi-am amintit că era ideal să ciocăn la ușă. Nu puteam intra brusc, ar fi fost deranjant. Totuși, dacă dormea, nu voiam să o trezesc. Așa că am deschis încet ușa, observând imediat că nu era bine. Plângea, iar eu nu-mi dădeam seama de ce.
Voiam să mă apropii, dar aș fi putut să o sperii. Am lăsat tava pe birou, așezându-mă pe marginea patului. Acum aveam o problemă, nu o puteam lua în brațe. Distrage-ți atenția. Distrage-ți atenția. Nu te apropia.
- Ești bine...? Uite, ia puțină apă... Am luat paharul cu apă de pe noptieră, întinzându-i-l cu grijă.
avatar
Ima
Shy
Shy

feminin
Mesaje Mesaje : 146
Reputație Reputație : 12
Varsta Varsta : 21
Localizare Localizare : highway to hell
Status : încă trăiește
Joburi/Distractii : Da. Nu. Nah.

Vezi profilul utilizatorului https://anachronistiquee.tumblr.com/

Sus In jos

Re: [ RPG - Ima&Lynz ] ✦ Cᴏᴍᴀᴛᴏsᴇ ✦

Mesaj Scris de Lynz la data de Sam Sept 02, 2017 9:08 pm


ʷ ' ʳʷ , ʷ ʷ \\ - - OJA⋆ IRI ⋆ EVELIN- - // ʰ ʷʰ ' ʳʸ ʸˢˡ ˢ' ˢ ˢˡ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
ᴍᴏsᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ ʀᴇᴀʟʟʏ ᴅᴏɴ'ᴛ ɢᴇᴛ ᴍᴇ
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
ʙʟᴀɴᴋ sᴛᴀʀᴇ, ᴅᴏɴ'ᴛ ᴄᴀʀᴇ, ᴅᴏɴ'ᴛ ᴀsᴋ
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Inca incercam sa neg tot ce-mi trecea prin minte. Pentru ca nu, nu se putea. Nu. Fusese doar un vis tampit, un vis care nu insemna absolut nimic. Nu avea nici o legatura cu trecutul - trecutul era istorie. Nu aveam sa sap in cautarea ramasitelor lui Iris sau al trecutului sau, Iris din trecut nu mai era. Iar eu nu dezgropam mortii. Trebuia sa ma adun.
Am auzit-o intrand si as fi sperat din tot sufletul sa nu fi intrat, caci fix pe ea nu voiam sa o mai am in fata ochilor acum. Si stiam ca tinea la mine si ca fara ea nu as fi avut o casa, si ca ea era acum singura pe care o mai aveam, insa nu imi puteam intoarce privirea catre ea. Se simtea ciudat numai sa o am in prezenta mea, dupa tot ceea ce vazusem, ca sa ma mai pot comporta si normal pe langa ea.
Am refuzat non-verbal paharul, ridicandu-ma in picioare si indepartandu-ma de ea. Si am prins intre degete acel ceva nenorocit, acel obiect scarbos pe care nu voiam sa il mai vad vreodata. Era groaznic. Oribil. Hidos. Nu as fi purtat culoarea aia vreodata. Nu dupa ce a putut scorni mintea mea stupida. Si parca intr-o fractiune de secunda, am deschis geamul si l-am aruncat. Asa, simplu, de la etajul patru. Si cu siguranta nu ramanea intreg dupa minunata cazatura, iar eu deja ma rugam sa nu mai dau de acel ruj in viata mea.
- Lasa-ma in pace, a fost singurul lucru pe care l-am putut scoate pe gura si am parasit camera, fara sa stiu unde aveam sa ma duc.


▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
-- if ice can burn --- then love and hate can mate --- --- ᴊᴏᴊᴇɴ ʀᴇᴇᴅ --▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
avatar
Lynz
Shy
Shy

feminin
Mesaje Mesaje : 167
Reputație Reputație : 24
Varsta Varsta : 18
Localizare Localizare : winterfell
Status : choking on anxiety
Joburi/Distractii : haha what's that

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: [ RPG - Ima&Lynz ] ✦ Cᴏᴍᴀᴛᴏsᴇ ✦

Mesaj Scris de Ima la data de Dum Sept 03, 2017 1:18 pm


🙪 - - 🙨 - - 🙪 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🙨 - - 🙪 - - 🙨
「 Lynz Munteanu 」
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I·ᴅ ʟᴏᴠᴇ ᴛᴏ ᴄʜᴀɴɢᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ, ʙᴜᴛ I ᴅᴏɴ·ᴛ ᴋɴᴏᴡ ᴡʜᴀᴛ ᴛᴏ ᴅᴏ
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
✧ 𝔗𝔥𝔢 𝔴𝔬𝔯𝔩𝔡 𝔴𝔞𝔰 𝔬𝔫 𝔣𝔦𝔯𝔢 𝔞𝔫𝔡 𝔫𝔬 𝔬𝔫𝔢 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔰𝔞𝔳𝔢 𝔪𝔢 𝔟𝔲𝔱 𝑦𝔬𝔲
𝓘𝔱'𝔰 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔴𝔥𝔞𝔱 𝔡𝔢𝔰𝔦𝔯𝔢 𝔴𝔦𝔩𝔩 𝔪𝔞𝑘𝔢 𝔣𝔬𝔬𝔩𝔦𝔰𝔥 𝔭𝔢𝔬𝔭𝔩𝔢 𝔡𝔬 ✧
🙪 - - 🙨 - - 🙪 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🙨 - - 🙪 - - 🙨

Am urmărit cu privirea fiecare gest, întrebându-mă ce ar trebui să fac acum. Nu înțelegeam, pur și simplu luase rujul de pe noptieră și l-a aruncat pe geam. Ce se întâmplase? Acum ceva timp, era rujul ei favorit, nu s-ar fi despărțit de el.
Și, dacă nu cumva mă înșelam, tocmai asta era problema. Își putea aminti atât de rapid trecutul? Nu-mi puteam explica nimic. Într-un fel, mă duruse faptul că îl aruncase fără vreo considerație și că m-a respins, dar asta făcea parte din noua Iris. Cum aș fi putut-o ajuta dacă ea mă respingea așa de brusc?
Am înghițit în sec și am lăsat paharul pe masă, deoarece mâinile îmi tremurau fără motiv. Odată ce a părăsit camera, am răbufnit în plâns, simțindu-mă de-a dreptul încolțită de situație. Nu, nu o puteam lăsa nesupravegheată, mi-era frică. Era periculos sau doar eu mă simțeam de parcă ar fi periculos. Nu știu. Știam că trebuie să fac ceva.
Poate că nu era deloc bine ce făceam, dar instinctul mă îndemnase să mă duc după ea. În schimb, nu puteam murmura nimic. Trebuia să... Nu știu, să rezolv situația. Nu puteam face asta, îmi ceruse să o las în pace. Pentru ea, aș fi făcut orice, iar dacă asta era mai bine, atunci așa rămânea.
Am rămas câteva secunde în acel loc, așteptând să văd ce face. Mi-am șters grăbită o lacrimă de pe obraz, evitând să îi invadez spațiul personal în vreun fel. Nu știam cum aș putea să o ajut.
avatar
Ima
Shy
Shy

feminin
Mesaje Mesaje : 146
Reputație Reputație : 12
Varsta Varsta : 21
Localizare Localizare : highway to hell
Status : încă trăiește
Joburi/Distractii : Da. Nu. Nah.

Vezi profilul utilizatorului https://anachronistiquee.tumblr.com/

Sus In jos

Re: [ RPG - Ima&Lynz ] ✦ Cᴏᴍᴀᴛᴏsᴇ ✦

Mesaj Scris de Lynz la data de Dum Sept 03, 2017 7:38 pm


ʷ ' ʳʷ , ʷ ʷ \\ - - OJA⋆ IRI ⋆ EVELIN- - // ʰ ʷʰ ' ʳʸ ʸˢˡ ˢ' ˢ ˢˡ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
ᴍᴏsᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ ʀᴇᴀʟʟʏ ᴅᴏɴ'ᴛ ɢᴇᴛ ᴍᴇ
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
ʙʟᴀɴᴋ sᴛᴀʀᴇ, ᴅᴏɴ'ᴛ ᴄᴀʀᴇ, ᴅᴏɴ'ᴛ ᴀsᴋ
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Ajunsesem cumva pe balcon, pitindu-ma intr-un colt si ducandu-mi picioarele la piept. Imi lasasem capul pe brate si mai ca incepeam sa plang. De tristete? De furie? Nici macar eu nu stiam. Tot ce stiam era ca nu mai intelegeam nimic si visul ala ma bantuia si ma seca de ratiune, iar Lynz urmandu-ma mai rau facea. Mult mai rau. Teribil.
Si poate i-as fi putut spune prostiile pe care le aveam in cap, insa stiam ca fix asta astepta, iar eu fix de-a dracu' nu aveam de gand sa ii zic ceva. Stia ceva. Adica normal ca stia ceva, mai multe decat mine in orice caz. Reactia ei cand ma vazuse, visul... dar oare fusese chiar un vis? Nu, nu, aberez. Normal ca fusese un vis. Nu putea fi altceva. Poate apucasem sa vad in treacat acel ruj si cumva mi-a ramas imprimata imaginea sa, iar mintea mi-a scornit cele mai josnice vise. In niciun caz Iris din trecut nu ar fi facut asa ceva. Nu. Pentru ca nici eu nu as fi facut.
- Vreau sa fiu singura, i-am zis aproape plangand, tremurand din toate incheieturile, si mi-am adancit fata mai tare intre brate.


▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
-- if ice can burn --- then love and hate can mate --- --- ᴊᴏᴊᴇɴ ʀᴇᴇᴅ --▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
avatar
Lynz
Shy
Shy

feminin
Mesaje Mesaje : 167
Reputație Reputație : 24
Varsta Varsta : 18
Localizare Localizare : winterfell
Status : choking on anxiety
Joburi/Distractii : haha what's that

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: [ RPG - Ima&Lynz ] ✦ Cᴏᴍᴀᴛᴏsᴇ ✦

Mesaj Scris de Ima la data de Dum Sept 03, 2017 9:52 pm


🙪 - - 🙨 - - 🙪 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🙨 - - 🙪 - - 🙨
「 Lynz Munteanu 」
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I·ᴅ ʟᴏᴠᴇ ᴛᴏ ᴄʜᴀɴɢᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ, ʙᴜᴛ I ᴅᴏɴ·ᴛ ᴋɴᴏᴡ ᴡʜᴀᴛ ᴛᴏ ᴅᴏ
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
✧ 𝔗𝔥𝔢 𝔴𝔬𝔯𝔩𝔡 𝔴𝔞𝔰 𝔬𝔫 𝔣𝔦𝔯𝔢 𝔞𝔫𝔡 𝔫𝔬 𝔬𝔫𝔢 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔰𝔞𝔳𝔢 𝔪𝔢 𝔟𝔲𝔱 𝑦𝔬𝔲
𝓘𝔱'𝔰 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔴𝔥𝔞𝔱 𝔡𝔢𝔰𝔦𝔯𝔢 𝔴𝔦𝔩𝔩 𝔪𝔞𝑘𝔢 𝔣𝔬𝔬𝔩𝔦𝔰𝔥 𝔭𝔢𝔬𝔭𝔩𝔢 𝔡𝔬 ✧
🙪 - - 🙨 - - 🙪 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🙨 - - 🙪 - - 🙨

Am dat aprobator din cap, zâmbind forțat la urmă. Îi respectam docil decizia, dar nu eram sigură că mai pot spune ceva. Trebuia să o asigur că poate veni oricând la mine, țineam la ea, poate mai mult decât înainte, așa că nu puteam să o las singură.
- Sigur. Dacă ai nevoie de ceva...
Nu mai puteam completa, dar înțelegea ideea. Am ieșit de pe balcon, căutând prin bucătărie baxul de țigări cumpărat în urmă cu câteva săptămâni. Nu se putea să îl fi consumat, în cel mai rău caz, mai era un singur pachet rămas.
În cele din urmă, am găsit, într-un dulap, câteva țigări pe jumătate fumate. Le lăsasem pentru astfel de momente, cum criza financiară ne macină pe toți. Am intrat în baie, aprinzându-mi în grabă o țigară din acelea. Dacă până atunci mă simțisem inutilă, acum mă simțeam în plus. Probabil îi dăunam fetei mai ceva decât îmi puteau dăuna mie țigările.
M-am așezat pe marginea căzii, observând pe unul din rafturi o lamă cu care obișnuiam să-mi filez părul. Nu, eu nu eram depresivă... Eu nu aveam nimic. Nu puteam să mă ating de ea. Trebuia să-mi stăpânesc acum dorința de suicid până nu era prea târziu. Aveam pentru cine să trăiesc.
Am apucat-o între degete, întorcând-o de pe o parte pe alta. Și, pe aceeași cicatrice de acum un an, am glisat-o fără frică. Iar apoi mi-am amintit că nu trebuia...
- Te rog, nu face asta...
Nu, nu trebuia să fac asta. De dragul lui Iris.
- Oprește-te!
Am mai glisat odată. Dar vocea aceea din capul meu, pe care o cunoșteam prea bine, nu voia să fac asta. Lăsasem țigara și lama în chiuvetă, luând în mâinile tremurânde un borcănel cu pastile. Nu le mai luasem de mult timp, erau special pentru ceea ce aveam. Am pus una pe limbă, înghițind-o rapid. Trebuia să nu fi întrerupt tratamentul, asta era clar...
avatar
Ima
Shy
Shy

feminin
Mesaje Mesaje : 146
Reputație Reputație : 12
Varsta Varsta : 21
Localizare Localizare : highway to hell
Status : încă trăiește
Joburi/Distractii : Da. Nu. Nah.

Vezi profilul utilizatorului https://anachronistiquee.tumblr.com/

Sus In jos

Re: [ RPG - Ima&Lynz ] ✦ Cᴏᴍᴀᴛᴏsᴇ ✦

Mesaj Scris de Lynz la data de Lun Sept 04, 2017 8:26 pm


ʷ ' ʳʷ , ʷ ʷ \\ - - OJA⋆ IRI ⋆ EVELIN- - // ʰ ʷʰ ' ʳʸ ʸˢˡ ˢ' ˢ ˢˡ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
ᴍᴏsᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ ʀᴇᴀʟʟʏ ᴅᴏɴ'ᴛ ɢᴇᴛ ᴍᴇ
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
ʙʟᴀɴᴋ sᴛᴀʀᴇ, ᴅᴏɴ'ᴛ ᴄᴀʀᴇ, ᴅᴏɴ'ᴛ ᴀsᴋ
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Incepusem de-a binelea sa plang si imi simteam obrajii arzand sub lacrimi. Se scurgeau incet pe obraji, pe buze, pe gat. Iar eu nu puteam decat sa stau neputincioasa acolo, privind in gol si mai stergandu-mi ocazional o lacrima cu incheietura mainii. Asta pana auzisem un zgomot puternic langa mine. Si, pe moment, chiar tresarisem, cautand in disperare cu privirea sursa zgomotului. Ceva cazuse, iar acel ceva nu fusese prea greu de depistat. Era un munte de haine care paruse inca de la inceput cam instabil. Si in maldarul de haine ce cazuse pe podea, nu am putut sa nu observ o rochie alba, dantelata si finuta.
Nu stiam daca era a mea, desi parea sa fie. Si nu puteam nici sa spun ca nu imi placea pentru ca... de fapt, chiar o adoram. Era superba si simteam tinand-o intre degete o mireasma dulce. Sau delicata, mai degraba. Mi-am lipit usor materialul de fata, adulmecandu-i parfumul - era o floare, insa nu stiam ce floare. Nu puteam distinge exact a ce mirosea parfumul, insa cu siguranta era ceva... dulceag. Si pur. Ceva diafan.

- - - - - -

Ii simteam buzele moi peste ale mele si respiratia pe piele, in timp ce ii prindeam intre degete materialul camasii. Stateam pe varfuri si imi arcuisem spatele, tinandu-ma de ea sa nu cad. Era inalta. Era mult prea inalta ca sa ajung asa usor la chipul ei. M-am desprins in clipa urmatoare, privind-o cu cel mai sincer zambet.
I-am simtit mainile plimbandu-mi-se gentil pe spate si desfacandu-mi incet fermoarul de la rochie. Si aproape instant, cazu de pe mine si ma lasase in lenjeria pe care tot ea, de altfel, mi-o facuse cadou. Am lasat-o sa imi puna rochia cea noua, ridicandu-mi docil mainile si imbracand-o. Imi venea bine. Perfect chiar.
- Esti frumoasa. Cea mai frumoasa.
Mi-am largit zambetul si i-am mangaiat usor bratul.
- Nu stiu ce m-as face fara tine. Am privit-o in ochi un timp, aratandu-mi non-verbal toata afectiunea pe care o aveam pentru ea. Si era multa. Pentru ca Doamne, o iubeam enorm. Nespus. Nu aveam cuvinte. Dar nu vreau sa intarzii. Sa mergem, i-am spus zambindu-i dulce si luandu-i mana in a mea.

- - - - - -

Mi-am deschis ochii si am aruncat pe jos materialul. Tremuram din toate incheieturile. Ma sufocam.
Ce dracu' fusese aia...?
Nu adormisem. Nici nu atipisem, nu visasem. Nu fusese un vis. Iar eu incepusem sa plang si mai tare, negand totul si incercand sa uit. Insa nu puteam si ma afundam si mai tare in chin. Voiam sa inceteze tot. Nu voiam sa mai vad nimic, nu mai voiam sa imi amintesc nimic.


▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
-- if ice can burn --- then love and hate can mate --- --- ᴊᴏᴊᴇɴ ʀᴇᴇᴅ --▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
avatar
Lynz
Shy
Shy

feminin
Mesaje Mesaje : 167
Reputație Reputație : 24
Varsta Varsta : 18
Localizare Localizare : winterfell
Status : choking on anxiety
Joburi/Distractii : haha what's that

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: [ RPG - Ima&Lynz ] ✦ Cᴏᴍᴀᴛᴏsᴇ ✦

Mesaj Scris de Ima la data de Sam Feb 10, 2018 9:39 am


🙪 - - 🙨 - - 🙪 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🙨 - - 🙪 - - 🙨
「 Lynz Munteanu 」
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I·ᴅ ʟᴏᴠᴇ ᴛᴏ ᴄʜᴀɴɢᴇ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ, ʙᴜᴛ I ᴅᴏɴ·ᴛ ᴋɴᴏᴡ ᴡʜᴀᴛ ᴛᴏ ᴅᴏ
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
✧ 𝔗𝔥𝔢 𝔴𝔬𝔯𝔩𝔡 𝔴𝔞𝔰 𝔬𝔫 𝔣𝔦𝔯𝔢 𝔞𝔫𝔡 𝔫𝔬 𝔬𝔫𝔢 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔰𝔞𝔳𝔢 𝔪𝔢 𝔟𝔲𝔱 𝑦𝔬𝔲
𝓘𝔱'𝔰 𝔰𝔱𝔯𝔞𝔫𝔤𝔢 𝔴𝔥𝔞𝔱 𝔡𝔢𝔰𝔦𝔯𝔢 𝔴𝔦𝔩𝔩 𝔪𝔞𝑘𝔢 𝔣𝔬𝔬𝔩𝔦𝔰𝔥 𝔭𝔢𝔬𝔭𝔩𝔢 𝔡𝔬 ✧
🙪 - - 🙨 - - 🙪 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 🙨 - - 🙪 - - 🙨

De ce naiba voiam să renunț la tot? Cum puteam să las așa totul? Nu, nu, trebuia să fac ceva. Mi-am luat rapid un bandaj cu care mi-am legat mâna sângerândă, strângându-l cât mai mult pentru a împiedica sângele să curgă.
Nu puteam fi egoistă, ea cum s-ar fi descurcat fără mine? Nu se putea să ignor iubirea ce a fost odată între noi. Eram în stare să dărâm și munții numai pentru a-i fi alături. Iar eu nu mai luasem asta în considerare, m-am comportat de parcă s-ar fi sfârșit lumea deja.
De cuierul din baie era agățat un hanorac pe care l-am luat imediat pe mine, mascând prostia pe care o făcusem. Trebuia să aștept înainte să vorbesc cu ea. Trebuia să vorbesc acum cu ea. Sau trebuia, întâi, să îmi revin eu. Trebuia doar să ascund ceea ce am făcut atunci când nu am gândit. Eu trăiam pentru ea.
Am șters tot sângele lăsat în urmă, realizând că mă durea destul de rău mâna. În timp ce ștergeam, am inspirat adânc aerul care, cu câteva momente mai devreme, mă îneca și mă făcea neputincioasă. Țigara pe care o aprinsesem s-a stins, iar scrumul acesteia ajunsese în cadă. Ea e fumată iar faptul e consumat.
Cu toate acestea, m-am întors în bucătărie și am turnat apă într-un pahar. L-am dat pe gât numaidecât, iar după aceea am început să gătesc niște cartofi. Până la urmă, nu puteam lăsa totul să se evapore în larg, în neant. Voiam să revenim la viața reală. Să fim noi două, împreună, una lângă cealaltă.
După ce am terminat de gătit, m-am dus aproape de balcon, dar evitam să deschid ușa din multiple motive. Doar am ciocănit scurt, vrând să-i respect decizia de a rămâne singură puțin timp. Știam că acum avea nevoie de intimitate și de un moment de reculegere, o înțelegeam.
- Să vii la masă, okay...? Și asta era tot ceea ce puteam pronunța coerent. Nu am mai încercat să spun ceva.


avatar
Ima
Shy
Shy

feminin
Mesaje Mesaje : 146
Reputație Reputație : 12
Varsta Varsta : 21
Localizare Localizare : highway to hell
Status : încă trăiește
Joburi/Distractii : Da. Nu. Nah.

Vezi profilul utilizatorului https://anachronistiquee.tumblr.com/

Sus In jos

Re: [ RPG - Ima&Lynz ] ✦ Cᴏᴍᴀᴛᴏsᴇ ✦

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum