This used to be a forum full of little and stupid girls.
Now it is kinda serious because they have grown up.
You're welcome to join in though. Have fun ^^


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

[ ʷ/ ᴬᵈᵉʰ ᶰ' ᴳᵃᵇᵉʰ ] ⇝ 𝔇𝔲𝔯𝔞 𝔩𝔢𝔵, 𝔰𝔢𝔡 𝔩𝔢𝔵

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Nisao

avatar
Moderator
Moderator

⇝ 𝔇𝔲𝔯𝔞 𝔩𝔢𝔵, 𝔰𝔢𝔡 𝔩𝔢𝔵

━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━

Nυмαι ιo șι Adeн ѕcrιeм αιcι.
Meow.


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━

·· I·ᴍ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍᴀʀᴋ ʏᴏᴜ ᴀs ᴍɪɴᴇ. ··

^
^
^

●  drama  ●  action  ●  boy  x  boy  ●  sugar  daddy  ●  bullying  ●  family  ●  tabu  ●  comedy  ●  girl  x  boy  ●  highschool  ●  bdsm  ●


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━

↬ ↬ ↬ Denmark - February, 2017 ↬ ↬ ↬

^
*
^

━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━

·· I sᴀᴡ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ғʀᴏᴍ ᴛʜᴇ sᴛᴀʀs· ᴘᴏɪɴᴛ ᴏғ ᴠɪᴇᴡ﹐ ᴀɴᴅ ɪᴛ ʟᴏᴏᴋᴇᴅ ᴜɴʙᴇᴀʀᴀʙʟʏ ʟᴏɴᴇʟʏ. ··

.
.
.


Bă, e ușor să vorbești despre un anumit subiect atunci când nu ai avut parte în viață de acel lucru.
De altfel, unele subiecte abordate în general sunt tratate cu superficialitate, dar dezbătute absolut inutil.
De exemplu?
De exemplu, de exemplu, de exemplu...
Bullying-ul.
Un copil catalogat "rățușca cea urâtă" este hărțuit de opusul său din clasa sau din școală - bogătanul sau nu mai știu eu ce aiureli. Nu e întotdeauna așa. În mod evident, se generalizează prea mult și de prisos.
Nu e numai despre hărțuit și cuvinte goale, chiar urâte, ci despre starea pe o care simți atunci când ești hărțuit. Oare cum te-ai putea simți?
Oare, oare, oare...
Ești disprețuit, măcinat de gânduri aiurite, descurajat, secătuit de fericire. La urma urmei, fericirea nu este o destinație, ci un stil de viață.
Loke a trăit într-un orfelinat caritar din fundul Danemarcăi, experimentând pe propria piele fel și fel de dorințe morbide. În general, aspectul său vulnerabil și de copil slab le-a oferit celorlalți curajul de a începe să-i încurce șireturile de la papuci, de a i se vărsa tava de mâncare pe podeaua dormitorului sau pur și simplu de a fi numit "dement", "imbecil", "tâmpit", "cretin".
Suferea în tăcere și-și pleca fruntea, așteptând și începând să sufere de anumite ticuri. Își frângea mâinile, rodea unghiile, scobea nasul sau scărpina ceafa. Începuse a deveni un "mucos", "antipatic", "mort", "râios", "scârbos".
Oscar îl ajutase întotdeauna să-și șteargă piureul uscat de pe colțurile gurii sau sângele uscat de pe brațe atunci când era zgâriat cu jucării sârmoase sau câte un creion era aruncat după el. Nu-i era nici frate, dar nici prieten sau ajutor. Era diferit. Mereu crezuse că lui Oscar e singurul căruia îi place de el cu adevărat, chiar dacă era doar un voluntar în trecere și amărât, iar el un copil magnet de probleme.
Într-o zi, una dintre infirmiere i-a zâmbit blând și l-a chemat într-o cameră separată. Spera să-l aștepte o nouă viață acolo, însă umbra bullying-ul de abia începuse să-l urmărească.
Cille Hanna i-a devenit colegă de clasă de câțiva ani, iar caracterul ei e o enigmă. Se spune că i-au plăcut atât de mult enigmele, încât a reușit să devină chiar ea însăși una până la urmă. Se știe însă că poate fi fetița lui tati, vag capricioasă și vulcanică...
Dar oare ce face tati în timpul ăsta?
Tati, tati, tati...
Firele omenirii se pot încurca uneori atât de tare, încât simți cum îți va exploda capul - precum o bombă cu ceas pornită brusc.


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━Ultima editare efectuata de catre Nisao in Joi Sept 07, 2017 3:37 am, editata de 1 ori" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Hippient

avatar
Moderator
Moderator
- LOKE TYGE -
În ultima perioadă nu prea știam ce să fac atunci când suna clopoțelul acela și toți se avântau afară din bănci, strigând sau pur și simplu râzând, indiferent dacă profesorul se afla încă în clasă. Nu știam cum puteau fi atât de dinamici sau cum puteau să-și exteriorizeze fericirea atât de ușor. Mai mult chiar, modul lor de a fi părea că mă secătuiește de propria mea energie vitală. Eram ca un burete care efectiv putea fi stors cu ușurință și lăsat fără nimic altceva. Și ce mai conta? La urma urmei, nimănui nu-i plăcea de mine.
Am încercat să mă integrez în diverse grupuri, dar am cam fost refuzat sau alungat din toate. Până și micuțele grupuri de tocilari împătimiți după science fiction sau supranatural mi-au dat un șut în cur și m-au trimis învârtindu-mă la locul meu din colț.
Acum încercam însă să-mi văd de o anumită lecție pe care nici măcar nu știam pentru ce e mai exact în timp ce tot trăgeam de șireturile hanoracului meu și încercam parcă să mă ascund mai tare în banca mea. Voiam chiar să devin invizibil sau chiar să fug de acolo, dar atunci chiar aș fi atras atenția. Iar atunci când observam cum cineva se apropia de mine, fie chiar și în treacăt, mi se tăia inspirația.
Pentru că de fiecare dată aveam simpla paranoie că persoana aceea avea să vorbească cu mine, indiferent dacă era de bine sau de rău.
Dar de cele mai multe ori era de rău, pot să pariez.
Și brusc hanoracul nu era destul de larg.
Chiar și când unul dintre tipii grupului depravat din școală se proptea deja de marginea băncii mele și îmi rânjea răutăcios. Am încercat să nu-l țintuiesc cu privirea, dar mi-a scăpat pentru o secundă - timp în care am simțit cum pălesc și mai tare și mă metamorfozez într-o fantomă transparentă de-a dreptul.
- Ia spune-ne, căcăciosule, cât ți-a dat mă-ta azi?
Am înghițit scurt în sec, cu ochii plimbându-mi-se în orbite. Îmi cereau banii "de pachet". Din nou.Always busy dreamin' 'bout boys, boys, boys
Vezi profilul utilizatorului

Nisao

avatar
Moderator
Moderator

● Cille  Tilde  Hanna  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᵗ ᵈᵒᵉˢᶰ'ᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ʷᵃᶰᵗˑ
ᴬˡˡ ᵗʰᵃᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳˢ ᶤˢ ʷʰᵃᵗ ᴵ ʷᵃᶰᵗˑ
ˢᵃʸ ᶤᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

O adevărată minune, jur. Cum se face că, brusc, își face timp să mă bage în seamă? Să mă enerveze, de fapt. Probabil la el toate-s pe dos, căci înainte să îi dau papucii mă trata cu o indiferență totală. Iar acum, ce să vezi? Surprize, surprize. << Tilde, te vreau înapoi. >>
Mi-am dat ochii peste cap, trecându-mi privirea peste cele cincisprezece mesaje kilometrice, trimise în ultima oră, fără a mă obosi să citesc fiecare rând. Texte clișeice. Și apoi, îl înțeleg, evident că îi pare rău că m-a pierdut. Nici nu voi încerca să par modestă. Dar, greșeala lui. Și ăsta e timpul meu. Pierdut.
" K. "
Am tastat rapid, înainte de a-l băga exasperată la block. Și, chiar după ce mi-am aruncat telefonul în geantă, behăitul unui wannabe din clasă mi-a futut ceva mai mult starea de spirit. Aia, și-așa nu foarte bună.
- Îl întrebi asta pentru că mă-ta nu ți-a dat ție nimic? am intervenit, scârbită de tupeul deșteptului.
Ridicându-mă din bancă, m-am apropiat de cei doi, privindu-l cu un aer superior pe hărțuitor.
- Adică, presupun că nu vezi bine. Ăsta nu-i colțul de cerșit. Dacă-l cauți, vezi că-i în fața bisericii.
- Cred că glumești.
Da, evident că glumesc. Pentru că îmi place să fac glume cu tine, un nimeni din clasă. Că doar, na. Muncă de caritate.
Mi-am dat ochii peste cap, arătându-i ușa. Și, nu m-am clintit până nu a dispărut din peisaj, la minunatul lui grup, încercând să nu îi ascult bombănelile, pentru a nu mă enerva mai tare.
Și, odată calmată, cât de cât, să zicem, mi-am îndreptat atenția către Loke, zâmbind.
- Păi... ești ok? l-am întrebat, așezându-mă lângă el în bancă, căutându-i privirea.
Pentru că, da, contactul vizual e important. Și de ajutor. Deși, pe el nu încercam să îl intimidez.


● Lukas  Kaj  Jesper  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ˑˑˑ ᴵ ᵈᶤˢᶜᵒᵛᵉʳᵉᵈ ˡᶤᶠᵉ ˢᵒᵐᵉᵗᶤᵐᵉˢ ʰᵃˢ ᵃ ʷᵃʸ ᵒᶠ ᵍᶤᵛᶤᶰᵍ ʸᵒᵘ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ᶰᵉᵉᵈ
ᵇᵘᵗ ᶰᵒᵗ ᶤᶰ ᵗʰᵉ ᶠᵒʳᵐ ʸᵒᵘ ᵉˣᵖᵉᶜᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

- Nu că m-aș plânge că te văd, știi, am râs, urmărindu-l cu coada ochiului, cât îmi făceam de lucru cu două pahare.
- Zic doar că, na, pe la liceu nu mai dai?
Și nu că aș vrea să fiu cicălitor sau ceva, făceam asta cu Hanna, până la urmă. Motiv pentru care mă iubea, evident. Însă, nu știu, zic și eu. Deși, ce-i treaba mea?
- Ce vrei să bei?
Cu toate că știam că nu venise până aici ca să bea, dar sunt un om politicos. Și, probabil, nici nu o să mă refuze.
Iar eu chiar sper ca Hanna să nu îmi facă vreo surpriză, ceva. Chit că știu că de obicei, când chiulește, mă anunță. Să o pot acoperi dacă mă sună de la școală, că doar... ce nu face tati pentru fetița lui?Ultima editare efectuata de catre Nisao in Mier Sept 06, 2017 11:24 pm, editata de 2 ori" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Hippient

avatar
Moderator
Moderator

- LOKE TYGE -

Am înghețat.
Ce
Tocmai
S-a
...
Îhm...
Mi-am plecat involuntar privirea atunci când a apărut Cille în peisaj, însă nu mi-am dezlipit-o decât puțin de podea atunci când am auzit ceea ce nu puteam crede că s-ar putea întâmpla vreodată. A plecat. Ăla a plecat. Nici măcar nu mă sinchisesem să-i rețin numele, dar totuși...
Am înghițit în sec. Rău de tot.
Și doar am mimat un aprob scurt din cap, înainte de a-mi adânci din nou privirea înspre un peisaj nu tocmai primitiv - adică podeaua murdară de sub bancă.
Întotdeauna trebuia să fiu bine. Dar brusc m-am întrebat de ce făcuse asta. Sigur era ceva la mijloc. Întotdeauna era. Fiindcă doar, la urma urmei, mi s-a mai luat apărerea, deci știam ce urma să se întâmple.
Așa că i-am întins caietul, într-un fel, încă neuitându-mă la ea. Nu i l-am întins propriu-zis, ci doar l-am pasat pe bancă în dreptul ei și mi-am mutat privirea înspre fereastră, așteptând.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Clipire buimacă. Fâlfâire din gene. Înclinare pe o parte a capului. Neagă-neagă-neagă, adică scutură.
- Nu vreau nimic, daddy. Ups, mi-a scăpat. Bine, poate doar niște cola cu votcă.
Nu venisem de mult timp, dar mă întrebam totuși dacă nu-l deranjam. De fapt, stai, pff. De ce l-aș deranja? Doar a zis că-i place să mă revadă. De parcă mie nu. Așa că i-am culesc paharul din mână și am început să-mi fac de lucru pe acolo, cu vârful limbii puțin pe dinafară în timp ce mă concentram să nu vărs vreo ceva din pahar.
- Ce are dacă nu mai trec pe la liceu? Oricum nu se face mare lucru săptămâna asta și profii nu se sinchisesc prea tare de chiulul nostru.
M-am întors zâmbind înspre el, în timp ce sorbeam scurt din pahar. Dar tot nu mi-am putut abține o grimasă. Pf. Am lăsat paharul încă plin deoparte. Și am plonjat înspre el, luându-l semi-lejer în brațe. Uneori uram faptul că era mult mai înalt și bine-făcut decât mine, dar asta nu putea reprezenta chiar un dezavantaj pentru niciunul dintre noi. Am zâmbit. Sau rânjit. Nu știu sigur. 
Un lucru e cert - încă aveam gura în formă de jumătate de elipsă atunci când mi-am frecat vârful nasului jucăuș de al lui. A trebui să mă ridic puțin, doar puțin pe vârfuri, ca s-o fac, dar nu pot spune că am regretat asta.Ultima editare efectuata de catre Hippient in Lun Aug 21, 2017 10:47 pm, editata de 1 oriAlways busy dreamin' 'bout boys, boys, boys
Vezi profilul utilizatorului

Nisao

avatar
Moderator
Moderator

● Cille  Tilde  Hanna  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᵗ ᵈᵒᵉˢᶰ'ᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ʷᵃᶰᵗˑ
ᴬˡˡ ᵗʰᵃᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳˢ ᶤˢ ʷʰᵃᵗ ᴵ ʷᵃᶰᵗˑ
ˢᵃʸ ᶤᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Mi-am mijit ochii, așteptând o reacție. Adică, dăduse din cap și alea alea, dar încă îmi evita privirea și, adică, nu că aș fi făcut cine știe ce și nu, nu așteptam să fiu ridicată în slăvi, dar nici să nu-mi vorbească? Hai măi.
- Ahm... am început, ușor nesigură, neștiind ce să spun. Până la urmă, nici nu părea prea ușurat că ăla l-a lăsat în pace. Momentan, dar măcar l-a lăsat. Până când, am observat caietul. Și, ahm..? Am oftat, clătinând dezaprobator din cap.
- Mi-am făcut și eu tema, Loke, l-am înștiințat, împingându-i caietul înapoi. Și, aș fi preferat un mulțumesc, sau știi? Ai putea măcar să te uiți la mine când îți vorbesc.
Și da, probabil sunam ca unul dintre adulții ăia enervanți care îți spun chestiile astea, dar mă simțeam oarecum... nu știu, jignită? Pentru că îmi evita privirea. Adică știu, da, știu. El evită în mare pe toată lumea. Pentru că lumea e rea cu el. Da. Dar eu n-am fost acum, pe bune. Ba chiar, când o să afle tati că am făcut o faptă bună, o să fie tare fericit.
- Ei, ce spui?
Da, încă îl fixam cu privirea. Și încă așteptam.


● Lukas  Kaj  Jesper  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ˑˑˑ ᴵ ᵈᶤˢᶜᵒᵛᵉʳᵉᵈ ˡᶤᶠᵉ ˢᵒᵐᵉᵗᶤᵐᵉˢ ʰᵃˢ ᵃ ʷᵃʸ ᵒᶠ ᵍᶤᵛᶤᶰᵍ ʸᵒᵘ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ᶰᵉᵉᵈ
ᵇᵘᵗ ᶰᵒᵗ ᶤᶰ ᵗʰᵉ ᶠᵒʳᵐ ʸᵒᵘ ᵉˣᵖᵉᶜᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Ah, veșnicul și inegalabilul Oscar. Am zâmbit, urmărindu-l amuzat cum se desfășura pe aici, ba cu paharul în mână, ba fără el, observându-l așa degajat, ca în orice altă situație. Și, da, îmi plăcea mult asta.
Și, eh, am știut eu că nu mă poate refuza. Dar paharul a rămas aproape plin și... păi poate mai bine așa. Nu voiam să plece de aici amețit sau mai știu eu cum.
- Ei bine, nu știu, zic și eu. Atâta timp cât maică-ta nu află că ai chiulit ca să vii la mine, n-am ce să-ți reproșez.
Cu toate că mustrările de conștiință nu încetau să mă viziteze din când în când, mai ales când mă gândeam cum ar fi fost dacă Hanna mi-ar face mie asta. Adică, și nu exagerez, ea îmi spune cam tot. Ar fi nasol rău să aflu că mă minte. Mai ales ca să se întâlnească cu cine știe ce străin.
Dar eu nu-s străin pentru Oscar. Și o știe bine, foarte bine chiar. Și, oh. Dragul de el.
- Ei, doar atât? l-am întrebat, așezându-mi palmele pe talia sa, menajând să îl ridic pe blatul din fața mea, ca să pară și el o idee mai înalt.
Nu vreau să zic că nu îmi plăcuse, gen chiar adoram latura asta jucăușă a lui, dar hei, a ajuns de ceva timp și încă nu m-a pupat. Păi, domnule, ce este asta?Ultima editare efectuata de catre Nisao in Mier Sept 06, 2017 11:23 pm, editata de 2 ori" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Hippient

avatar
Moderator
Moderator

- LOKE TYGE -

Aproape am tresărit când am observat cum mi-a împins caietul înapoi, iar pentru o secundă mintea mi-a înghețat din pricina paranoiei. Ce făcusem? De fapt, ce voia ea să facă? Voia mai mult de atât? Voia banii respectivi? Să-i întorc datoria prin metode meschine precum... Acte sexuale? Era cât p-aci să înghit din nou în sec în momentul în care am săgetat-o cu privirea, iar în cele din urmă mi-am dat seama că mi se înfundaseră urechile din pricina panicii și a șocului - ambele venite adhoc.
Am clipit nedumerit, încercând să-mi dau seama ce-mi spusesem.
Distinsesem un 'mulțumesc' și o simplă rugă printre cuvintele ei, dar eu... Chiar m-am trezit înghițind în sec de data asta.
- M-mersi... am murmurat puțin cam prea încet, adâncindu-mi atenția privirii în altă parte. Mă uitasem atât de mult la ea, încât putusem observa că avea ochii foarte albaștrii. Obositor de albaștrii.
Apoi iarăși am așteptat să plece, în timp ce maxilarul îmi rămăsese încleștat, iar limba pe jumătate pe traheea care-mi devenise brusc seacă.
Stai. Mersi pentru ce?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - N-am chiuuuuliiiit, am protestat de îndată ce i-am auzit primele cuvinte. Adică, serios, nu chiuleam. Doar îmi găseam altă preocupare, mai interesantă decât școala. Doamne, vorbesc de parcă el ar fi cine știe ce distracție în care-mi pun în joc sentimentele și toate cele. Și, de fapt și drept, chiar nu e. Dar m-am trezit zâmbind. Nu știu de ce, dar chiar m-am trezit zâmbind.
Dacă știa mamma ce făceam eu... Hihi.
Și cred că în timp ce mă gândeam la mamma, daddy m-a cam luat prin surprindere. Și am icnit. Pentru că ultima dată când îmi amintesc să fi fost conștient rămăsesem cu picioarele pe pământ, cu bărbiuța în sternul lui musculos, nu cu fundulețul trântit pe blatul ăla afurisit de lemnos din bucătărie. Să nu mai zic că acum chiar îi ajungeam la bărbie cu buzele. Ba nu, pardon, țineam capul plecat.
Ajung fix în dreptul gurii lui. Și tot zâmbesc.
Și de abia așteptam să aud ce tocmai a rostit.
- Ei bine... upsie... Greșeala mea. Nu mi-am dat seama că încă mă țineam de el, dar un lucru era cert: de abia așteptam o invitație. Și probabil pare stupid, dar mi-am luat avânt și mi-am presat ca un încăpățânat ce sunt buzele peste gura lui întredeschisă. Cel mai probabil. Vreau să spun că-mi vorbise cu două secunde în urmă, iar eu acum îl sărut dând din codiță.Always busy dreamin' 'bout boys, boys, boys
Vezi profilul utilizatorului

Nisao

avatar
Moderator
Moderator

● Cille  Tilde  Hanna  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᵗ ᵈᵒᵉˢᶰ'ᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ʷᵃᶰᵗˑ
ᴬˡˡ ᵗʰᵃᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳˢ ᶤˢ ʷʰᵃᵗ ᴵ ʷᵃᶰᵗˑ
ˢᵃʸ ᶤᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Începusem să mă simt puțin nasol, părea că mai mult rău îi făcusem. Dar chiar nu încercasem să îl supăr. Chiar și când începuse să se uite la mine îmi transmitea o anumită stare, stare de care eu voiam să îl scap.
Totuși, am încercat și... reușit să îi zâmbesc cald, înclinându-mi capul într-o parte, când mi-a mulțumit, cu toate că abia îl auzisem.
- Uite, așa mai merge, cu plăcere, i-am răspuns, observând apoi cât de goală era clasa de fapt. Unde era toată lumea, măi? Nu că ar conta acum, dar... păi idk.
- Dar hei, să știi că nu te mănânc, l-am înștiințat râzând, așezându-mi degetele pe bărbia sa, ridicândui-o pentru a-i prinde din nou privirea. Serios, poți fi mai relaxat. N-am de gând să mă iau de tine, măi. Nu dacă nu mi-ai făcut nimic. Și pe bune acum, tu pari genul de persoană care nu face niciodată nimic rău.
Deși, acum că mă gândeam, habar nu aveam ce făcea de obicei. Dar vorbisem serios, părea paralel cu orice ar fi însemnat răutate.
Iar degetele mele rămăseseră în contact cu pielea sa. Era plăcut, aproape că se simțea puțin aspru. Motiv pentru care îi zâmbisem în continuare, relaxat, și continuasem să îmi plimb apsent degetele pe bărbia lui. Hm.


● Lukas  Kaj  Jesper  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ˑˑˑ ᴵ ᵈᶤˢᶜᵒᵛᵉʳᵉᵈ ˡᶤᶠᵉ ˢᵒᵐᵉᵗᶤᵐᵉˢ ʰᵃˢ ᵃ ʷᵃʸ ᵒᶠ ᵍᶤᵛᶤᶰᵍ ʸᵒᵘ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ᶰᵉᵉᵈ
ᵇᵘᵗ ᶰᵒᵗ ᶤᶰ ᵗʰᵉ ᶠᵒʳᵐ ʸᵒᵘ ᵉˣᵖᵉᶜᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Sigur, sigur. Nu chiulise. Cine, el? Și cine să-l creadă? Eu, cel puțin, nu. Eu eram aici pentru altceva.
Și totuși l-am privit amuzat, ridicând o sprânceană. E drăguț rău, când face așa. Sau mă rog, când face oricum. Iar faptul că era așa ușor de ridicat și mutat și uneori cărat era și ăsta un plus. Mai ales că îi place și lui. Avantaje, avantaje. Și uite cum zâmbește.
Hm, greșeala lui? Nu, nu, așteptase asta. Îi plăcea să fie invitat și nu se sfia să onoreze invitațiile. În stilul lui spontan și jucăuș. Și doar, uite la el, e un puștan. Și se poartă ca un copil uneori, iar apoi face ceva ce-ți amintește că știe destule.
Am rânjit, cu buzele sale lipite de ale mele, răspunzându-i bucuros la sărut. Și, cât limba mi se strecurase deja printre buzele sale, mâinile îmi coborâseră, strângându-l lacom de fese. Măi, măi, și chiar îmi lipsise Oscar, iar eu chiar țineam să o audă, nu doar să o simtă, așa că, mușcându-l așa, de efect, de buză, am rupt sărutul, privindu-l de aproape.
- Mi-a fost dor de tine, puștiule.Ultima editare efectuata de catre Nisao in Mier Sept 06, 2017 11:23 pm, editata de 2 ori" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Hippient

avatar
Moderator
Moderator

- LOKE TYGE -

Involuntar, privirea mi s-a plimbat de la podea înapoi înspre chipul ei. Încercam s-o ascult, să-i înțeleg cuvintele și să le descătușez de orice ar fi putut însemna angoasă pentru mine. Așa că, inspirând și expirând, axându-mi numai pe vocea ei și pe nimic altceva de pe fundal - orice țipăt de bucurie sau de supărare al vreunui coleg - am reușit să mă calmez și să îmi amintesc ceva ce-mi spusese Oscar cândva.
'Joacă puțin teatru facial. Unii oameni sunt satisfăcuți de asta.'
Mi-am strâns mai bine mânecile hanoracului și totodată și buzele, aprobând ușor din cap. Bine. Bine. Puteam să fac asta.
Și, în mod prostesc, am sfârșit prin a face o glumiță.
- Doar par a fi. Și am mimat un zâmbet, tot cu privirea pe mâinile mele. Nu aveam încredere sută la sută, dar era un început.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Aș spune că nu mi-a plăcut, dar asta ar însemna că sunt un mincinos și aș ajunge în Iad oricum.
Adică, pe bune, chiar mi-a plăcut. Îmi place de Lukas. Știe cum să-mi transforme capul într-o mașină de spălat aflată în centrifugă doar cât ai pocni din degete. Îmi place orice l-ar putea pune în ecuație pe el, de fapt.
Și, cel mai probabil, aș minți din nou doar aș fi gândit că nu eram atât de înfocat și înroșit pe cât credeam că sunt. Mai ales când i-am auzit ultimele cuvinte, care efectiv mi-au topit trupul lui pe care-l ținea pe bucățele în palme. Așa că am înghițit în sec. Extrem de zgomotos.
Inima-mi era în gât deja.
Și știam ce însemna asta, de fapt și de drept. Mă îndrăgosteam al dracului de repede de Lukas și mă durea în cot de asta, deși rațiunea urla în mine. Alături de hormoni, dar eh, treacă-se de la sine.
- Ei bine... uf... va fi nevoie de mai mult de un pupic și de niște cuvinte ca să-mi dovedești asta, am rânjit jucăuș în continuare, lansând propriu-zis ditamai provocarea. Dar deja palmele lui se simțeau prea bine acolo, hmh...Always busy dreamin' 'bout boys, boys, boys
Vezi profilul utilizatorului

Nisao

avatar
Moderator
Moderator

● Cille  Tilde  Hanna  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᵗ ᵈᵒᵉˢᶰ'ᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ʷᵃᶰᵗˑ
ᴬˡˡ ᵗʰᵃᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳˢ ᶤˢ ʷʰᵃᵗ ᴵ ʷᵃᶰᵗˑ
ˢᵃʸ ᶤᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Și dacă nu aș fi văzut cu ochii mei, nu cred că aș fi crezut, dar îmi zâmbise, oarecum. Gen teoretic. Și era drăguț, mai ales că el nu prea zâmbea. Nu pe la școală, cel puțin.
- Oh, tu, periculosule, i-am răspuns tot în glumă, trecându-mi în joacă degetele prin părul său, ciufulindu-l.
Și chiar mă bucuram că se calmase, așa că, ridicându-mă din bancă, i-am făcut semn înspre ușa de la clasă.
- Hai cu mine până afară, ce spui?
Și asta nu era un fel de "te-am scăpat de belele, acum stai după coada mea când am eu chef", dar mă gândeam că i-ar prinde și lui bine să mai iasă din clasă, iar cum asta era pauza mare chiar mai rămăsese timp și pentru asta.
Plus că... bine, o să recunosc, îmi era foame și nu aveam chef de sendvișul făcut de tati dimineață. Și aproape de școală e un magazin, iar mie îmi place să merg... însoțită.


● Lukas  Kaj  Jesper  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ˑˑˑ ᴵ ᵈᶤˢᶜᵒᵛᵉʳᵉᵈ ˡᶤᶠᵉ ˢᵒᵐᵉᵗᶤᵐᵉˢ ʰᵃˢ ᵃ ʷᵃʸ ᵒᶠ ᵍᶤᵛᶤᶰᵍ ʸᵒᵘ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ᶰᵉᵉᵈ
ᵇᵘᵗ ᶰᵒᵗ ᶤᶰ ᵗʰᵉ ᶠᵒʳᵐ ʸᵒᵘ ᵉˣᵖᵉᶜᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Îl analizam din cap până-n picioare, rânjind. I se citea dorința în ochi (și poate chiar ceva mai mult?) și nu puteam să ignor nici culoarea pe care o căpătase numaidecât.
- Spui tu? venise într-un final și răspunsul meu, coborându-mi lent o mână de-a lungul piciorului său. Eu zic că depinde... iar buzele deja începuseră să mi se plimbe de-a lungul mandibulei sale, coborând până în zona gâtului. Știi..? Depinde și pe unde e plasat pupicul.
Mai ales la cum îl cunoșteam eu pe Oscar, pentru că punctele sale sensibile, sincer nu puține, fuseseră explorate și exploatate suficient de mine, cât să mă pot juca acum cu el fără probleme.
Cealaltă mână îmi rămăsese pe fundul său, mutându-se însă pe sub materialul boxerilor și al pantalonilor săi. Hmm, cantitate neglijabilă. Asemenea tricoului său, de care trăsesem puțin, până să i-l dau ulterior jos.
- Ce-mi place mie de tine aici sus, am comentat, reîndreptându-mi atenția înspre gâtul său, mușcându-l unde-l știam mai ușor de doborât." ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Hippient

avatar
Moderator
Moderator
- LOKE TYGE -


Sincer să fiu, m-am panicat. Adică eu chiar o luasem în serios și am crezut că avea să-mi plesnească inima atunci când m-a numit "periculos", dar în secunda în care mi-am ridicat speriat privirea înspre ea, cu viteza unui vampir, m-am mai liniștit. Trebuia să-mi dau seama din tonul ei ludic faptul că nu vorbea serios. Oh, nu...
Atingerile nu sunt pe placul meu. Și astfel am revenit cu privirea îndepărtată, trecându-mi ușor vârfurile degetelor peste bretonul electrizat și încercând să-l așez la loc.
- Uhm...
Chiar era necesar, vreau să spun că...
Am analizat puțin situația, întorcând-o pe o parte și pe cealaltă și ajungând la un final compromis cu care speram că aveam să mă împac în cele din urmă.
Îi eram dator. Mă ajutase, fără de vreun scop anume. În plus, ce ar fi putut vrea de la un pricăjit deprimant ca mine și palid? M-am abținut să schițez vreun gest care să-mi dea de gol emoțiile ce vuiau în mine atunci când m-am ridicat din bancă și aprobam legănat din cap. Asta până în momentul în care am început să pășesc și m-am împiedicat în propriile mele picioare. Însă mi-am revenit rapid în simțiri, roșind puternic din cauza rușinii și rotindu-mi astfel discret privirea prin clasă, ca să pot băga de seamă dacă mă observa cineva.


- OSCAR BJARKE -


Vai.
Mie.
Și doar eu mi-o căutasem cu lumânare, dar totuși...
- Mhm...
Mandibula. Gâtul. Între timp, una dintre fese care părea să-mi pulseze alături de organul pereche sau suprem sau spuneți-i cum vreți. Recunosc că tânjeam, mai ales că începuse să se joace cu capătul boxerilor - pe care nu m-aș fi supărat pe moment dacă ar fi putut fi rupți la fel de simplu precum un jerseu.
Ai să-mi bag... Că urlau hormonii în mine precum apa dintr-un ceainic. Dădeam pe afară. Și fără să-mi dau seama deja eram cuprins de fiori și furnicături în tot corpul, lipindu-mă involuntar de el și suspinând mai tare și mai lung fără să-mi da seama. Și nu, nu din cauza frigului cazat de tricoul lipsă.
Aș fi vrut sincer să-i răspund cu o aprobare verbală la fel de jucăușă, dacă nu și-ar fi înfipt atât de imprevizibil caninii în pielea vulnerabilă a gâtului meu. Atunci chiar că mi-a scăpat un geamăt gutural în toată regula. Și mă simțeam și neputincios, uff... Lasă că vede el...Always busy dreamin' 'bout boys, boys, boys
Vezi profilul utilizatorului

Nisao

avatar
Moderator
Moderator

● Cille  Tilde  Hanna  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᵗ ᵈᵒᵉˢᶰ'ᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ʷᵃᶰᵗˑ
ᴬˡˡ ᵗʰᵃᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳˢ ᶤˢ ʷʰᵃᵗ ᴵ ʷᵃᶰᵗˑ
ˢᵃʸ ᶤᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Oh, și am revenit la modul mut... Aș fi ignorat asta, dar Loke chiar îmi atrăsese atenția. Iar eu sunt învățată să primesc întotdeauna ceea ce vreau. Ori dacă nu, să fac singură rost. Iar chiar acum vreau...
De fapt, ce? Nu vreau să îi fac nimic. Nu vreau să îl manipulez, controlez, dețin. Nu? Nu. Deocamdată, cel puțin. Vreau să îl cunosc? Chiar aș vrea.
- Geni...-al..?
Ce. Da. Adică nu. Adică chiar voiam să mă bucur că s-a ridicat și că a decis să vină cu mine, dar...
- Ești ok?
Adică părea ok, iar dacă nu i-aș fi observat gestul de mai devreme, probabil mi-aș fi așezat mâna pe umărul său. Dar m-am oprit la timp. Chiar e dificil să faci și ce vor și alții. Totuși... de ce..?
- E... ahm, e ok. Haide. Dacă râde cineva, îi bat.
Nimic dubios că am rostit toate astea cu cel mai pașnic și larg zâmbet posibil. Nici asta, nici faptul că oricât de sportivă aș fi, nu m-am priceput în viața mea la bătaie. Plus faptul că sunt o adeptă a păcii și a non-violenței? Și atunci de ce am spus ce am spus? Mai are ceva sens astăzi oare?
Probabil nu, dar?
Oh, la naiba, nici țigări nu mai am.


● Lukas  Kaj  Jesper  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ˑˑˑ ᴵ ᵈᶤˢᶜᵒᵛᵉʳᵉᵈ ˡᶤᶠᵉ ˢᵒᵐᵉᵗᶤᵐᵉˢ ʰᵃˢ ᵃ ʷᵃʸ ᵒᶠ ᵍᶤᵛᶤᶰᵍ ʸᵒᵘ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ᶰᵉᵉᵈ
ᵇᵘᵗ ᶰᵒᵗ ᶤᶰ ᵗʰᵉ ᶠᵒʳᵐ ʸᵒᵘ ᵉˣᵖᵉᶜᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Oh, deci atât de ușor ne încingem de data asta?
Nu că m-ar deranja, adoram să îl văd așa, emanând dorință din toți porii și implorând prin fiecare gură de aer luată. De altfel, nu aveam cum să nu o fac, era irezistibil și conștient de asta. Dragul de el.
Am continuat să îi răsfăț gâtul, plimbându-mi buzele și limba de-a lungul fiecărei porțiuni de piele redescoperită, bucurându-mă de reacțiile sale sonore. Și, doar, cum aș putea să nu o fac?
Îl plăceam pe Oscar. Îl plăceam mult, cu toate că înțelegeam de ce nu ar trebui să o fac. Cel puțin, nu în felul ăsta. Și, probabil, aș fi putut fi numit un pedofil pervers, un om rău, o persoană fără rațiune, bolnav mintal și multe altele. Dar, chiar nu voiam să renunț la el. Avea ceva special. Și, la naiba, era următoarea persoană după Hanna care mă făcea fericit.
- Ei, sexy beast, ce spui? Vrei să deranjăm așternuturile, sau să ne distrăm aici în bucătărie? l-am întrebat rânjind, desfăcându-i între timp șlițul pantalonilor, ajutându-l să scape și de ei.
Și uneori chiar îmi doream ca interiorul casei să nu fie singurul loc în care ne puteam vedea, îmi doream să nu mai stau ca pe ace când sunt cu el din cauză că Hanna ar putea ajunge mai devreme, însă, doar, ce soluție aș fi putut găsi?" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Hippient

avatar
Moderator
Moderator
- LOKE TYGE -


Chiar eram șubred rău de tot, dar pe moment speram ca nimeni să nu fi văzut escapada mea de împiedicat - înafară de ea, desigur. Iar plecându-mi mai tare privirea în pământ, în timp ce-mi prindeam una dintre buze cu incisivii, am simțit cum devin vânăt la față. Pe de-a-ntregul, puteam să pariez.
Și nici măcar nu și-a terminat propoziția și era posibil să fi atras privirile celor din cameră cu vocea ei mai mult sau mai puțin stridentă și aș fi vrut să verific, dar e-eu...
Mi-am frământat mai tare buzele, încercând să alung gândurile anxioase și deșarte deoparte. De fapt și de drept, cui i-ar fi păsat de mine într-atât de tare?
Așa că am aprobat scurt din cap în timp ce treceam cu repeziciune peste prag și expiram încetișor pe ambele nări. Nu fusesem deloc conștient că-mi ținusem respirația și deodată m-am nedumerit, în timp ce-mi săltam privirea pe după umăr ca să mă uit după ea.
De ce să se deranjeze pe cineva să bată, dacă oricum... mhmh...
- N-nu contează... Și imediat după ce m-am scărpinat cu o palmă la ceafă, mi-am îndesat ambele palme în buzunarele hanoracului.
- OSCAR BJARKE -


Mă măcina la un moment dat gândul că deveneam din ce în ce mai zgomotos cu fiecare secundă și deși exista riscul ca cineva să ne audă, mă durea la cinci metri de spate. La propriu. Deși n-aveam spatele lung ca Slenderman, dar...
Nu, nu asta conta. Ci buzele lui Lukas. Și fiecare părticica din pielea lui care se ciocnea de-a mea și care mă făcea să mă simt din ce în ce mai multe mâncărimi. Și raze x pe sub piele și probabil și electrocutări de 1000 de volți. Dar, în ciuda faptului că asta putea suna extrem de dureros în mintea altora, pentru mine totul se dovedea a fi extrem de plăcut și excitant. Ei na, am spus-o pe șleau. Chiar nu mă mai puteam abține și tocmai de aceea, probabil, dintr-un chircit, devenisem o ventuză umană lipită de corpul lui, devenind pătimaș de fiecare atingere pe care putea să mi-o acorde. Însă nici eu nu mă puteam dovedi a fi mai prejos.
Una dintre palmele mele libere care începuse să-mi asude se afla deja în moalele capului său, trăgându-l cât de delicat puteam în acel moment de firele capilare și moi ale capului.
- Prima... variantă, i-am răspuns printre scâncetele sacadate în timp ce încercam să-mi încolăcesc picioarele ce tremurau în jurului taliei lui. Faptul că-mi descheiase deja șlițul nu-mi ajuta starea de 'entuziasmat până peste măsură', dar măcar așa am putut scăpa de pantaloni, căci odată ridicându-mi șezutul de pe blatul mesei și lipindu-mă cu totul de Lukas... Ei bine, îmi cam căzuseră de pe șolduri.Always busy dreamin' 'bout boys, boys, boys
Vezi profilul utilizatorului

Nisao

avatar
Moderator
Moderator

● Cille  Tilde  Hanna  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᵗ ᵈᵒᵉˢᶰ'ᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ʷᵃᶰᵗˑ
ᴬˡˡ ᵗʰᵃᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳˢ ᶤˢ ʷʰᵃᵗ ᴵ ʷᵃᶰᵗˑ
ˢᵃʸ ᶤᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Nu puteam să îi ignor toate manifestările. Era... drăguț, în moduri cu adevărat dubioase. Și nu înțelegeam pe deplin de ce. De ce cu privirea în pământ, de ce toată atitudinea asta retrasă, defensivă. Îmi dădea impresia că se aștepta să fie lovit în moalele capului în orice moment. Și, ugh.
- Cum să nu conteze? l-am întrebat, lăsându-mi una dintre palme pe umărul său, încercând să... empatizez? Destul de improbabil, căci eu nu prea făceam asta, dar... presupun că, da, era o încercare.
- Contezi la fel de mult ca ceilalți, ba poate chiar mai mult decât majoritatea dintre ei. Și, cum eu îmi rezerv dreptul de a-i face lui tati o dramă mai mare decât colecția mea de pantofi ori de câte ori mi se rupe o unghie sau nu îmi găsesc o pereche de cercei, și tu ar trebui să renunți să crezi că ceva "nu contează" doar pentru că are legătură cu tine.
I-am zâmbit încurajator, amintindu-mi să mă dau înapoi, să nu îi mai invadez spațiul personal. Speram să fi înțeles, deși îmi dădusem seama că felul în care văd eu lucrurile e diferit de al lui. Totuși, am pornit înspre ieșirea din liceu, alături de el. Hm...


● Lukas  Kaj  Jesper  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ˑˑˑ ᴵ ᵈᶤˢᶜᵒᵛᵉʳᵉᵈ ˡᶤᶠᵉ ˢᵒᵐᵉᵗᶤᵐᵉˢ ʰᵃˢ ᵃ ʷᵃʸ ᵒᶠ ᵍᶤᵛᶤᶰᵍ ʸᵒᵘ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ᶰᵉᵉᵈ
ᵇᵘᵗ ᶰᵒᵗ ᶤᶰ ᵗʰᵉ ᶠᵒʳᵐ ʸᵒᵘ ᵉˣᵖᵉᶜᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Am zâmbit, auzindu-l, și chiar mă întrebam dacă mai fusese cineva privilegiat în felul ăsta, cum erau eu. Acum, clar, oricine ar putea fi invidios. La urma urmei, cine mai poate spune că se poate bucura de reacțiile lui Oscar așa cum o fac eu?
- Prima să fie, i-am răspuns, lăsându-mi amebele palme pe fundul său, pentru a-l putea susține. Și îl simțeam, pulsând și tânjind, însă nu era singurul. Iar apoi, la naiba, că nici nu îmi dau seama când s-a întâmplat totul, dar într-o secundă îl aveam lipit de mine, abia dat jos de pe blatul din bucătărie, iar în următoarea eram la etaj, cu el încă încolăcit în jurul meu, dând buzna în camera goală ce ne aștepta pe amândoi.
Și doar, dacă alegerea lui a fost să deranjăm așternuturile, nu am putut să nu mă supun, motiv pentru care, în momentul în care am ajuns în dreptul patului, i-am dat drumul, postându-mă deasupra sa.
Îi acaparasem din nou buzele, reîncepând să îmi plimb degetele pe fiecare centimetru de piele neacoperit al corpului său. Îl sărutam sălbatic, ca și cum el îmi era aerul, însă păstram lentoarea momentului în restul atingerilor. Eram puțin crud, recunosc, însă adoram să îl aud implorând. Îi străbătusem deja gâtul, pieptul și staționam în zona abdomenului, până când am coborât, parcurgând superficial umflătura din boxerii săi. Din nou, și din nou, tachinându-l fără vreo atingere concretă, doar cu imitații de "din greșeală". Nu, nu mă puteam abține din rânjit. Ups." ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum