This used to be a forum full of little and stupid girls.
Now it is kinda serious because they have grown up.
You're welcome to join in though. Have fun ^^


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

[ ʷ/ ᴬᵈᵉʰ ᶰ' ᴳᵃᵇᵉʰ ] ⇝ 𝔇𝔲𝔯𝔞 𝔩𝔢𝔵, 𝔰𝔢𝔡 𝔩𝔢𝔵

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Nisao

avatar
Moderator
Moderator
Rezumarea primului mesaj :


⇝ 𝔇𝔲𝔯𝔞 𝔩𝔢𝔵, 𝔰𝔢𝔡 𝔩𝔢𝔵

━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━

Nυмαι ιo șι Adeн ѕcrιeм αιcι.
Meow.


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━

·· I·ᴍ ɢᴏɪɴɢ ᴛᴏ ᴍᴀʀᴋ ʏᴏᴜ ᴀs ᴍɪɴᴇ. ··

^
^
^

●  drama  ●  action  ●  boy  x  boy  ●  sugar  daddy  ●  bullying  ●  family  ●  tabu  ●  comedy  ●  girl  x  boy  ●  highschool  ●  bdsm  ●


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━

↬ ↬ ↬ Denmark - February, 2017 ↬ ↬ ↬

^
*
^

━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━

·· I sᴀᴡ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ ғʀᴏᴍ ᴛʜᴇ sᴛᴀʀs· ᴘᴏɪɴᴛ ᴏғ ᴠɪᴇᴡ﹐ ᴀɴᴅ ɪᴛ ʟᴏᴏᴋᴇᴅ ᴜɴʙᴇᴀʀᴀʙʟʏ ʟᴏɴᴇʟʏ. ··

.
.
.


Bă, e ușor să vorbești despre un anumit subiect atunci când nu ai avut parte în viață de acel lucru.
De altfel, unele subiecte abordate în general sunt tratate cu superficialitate, dar dezbătute absolut inutil.
De exemplu?
De exemplu, de exemplu, de exemplu...
Bullying-ul.
Un copil catalogat "rățușca cea urâtă" este hărțuit de opusul său din clasa sau din școală - bogătanul sau nu mai știu eu ce aiureli. Nu e întotdeauna așa. În mod evident, se generalizează prea mult și de prisos.
Nu e numai despre hărțuit și cuvinte goale, chiar urâte, ci despre starea pe o care simți atunci când ești hărțuit. Oare cum te-ai putea simți?
Oare, oare, oare...
Ești disprețuit, măcinat de gânduri aiurite, descurajat, secătuit de fericire. La urma urmei, fericirea nu este o destinație, ci un stil de viață.
Loke a trăit într-un orfelinat caritar din fundul Danemarcăi, experimentând pe propria piele fel și fel de dorințe morbide. În general, aspectul său vulnerabil și de copil slab le-a oferit celorlalți curajul de a începe să-i încurce șireturile de la papuci, de a i se vărsa tava de mâncare pe podeaua dormitorului sau pur și simplu de a fi numit "dement", "imbecil", "tâmpit", "cretin".
Suferea în tăcere și-și pleca fruntea, așteptând și începând să sufere de anumite ticuri. Își frângea mâinile, rodea unghiile, scobea nasul sau scărpina ceafa. Începuse a deveni un "mucos", "antipatic", "mort", "râios", "scârbos".
Oscar îl ajutase întotdeauna să-și șteargă piureul uscat de pe colțurile gurii sau sângele uscat de pe brațe atunci când era zgâriat cu jucării sârmoase sau câte un creion era aruncat după el. Nu-i era nici frate, dar nici prieten sau ajutor. Era diferit. Mereu crezuse că lui Oscar e singurul căruia îi place de el cu adevărat, chiar dacă era doar un voluntar în trecere și amărât, iar el un copil magnet de probleme.
Într-o zi, una dintre infirmiere i-a zâmbit blând și l-a chemat într-o cameră separată. Spera să-l aștepte o nouă viață acolo, însă umbra bullying-ul de abia începuse să-l urmărească.
Cille Hanna i-a devenit colegă de clasă de câțiva ani, iar caracterul ei e o enigmă. Se spune că i-au plăcut atât de mult enigmele, încât a reușit să devină chiar ea însăși una până la urmă. Se știe însă că poate fi fetița lui tati, vag capricioasă și vulcanică...
Dar oare ce face tati în timpul ăsta?
Tati, tati, tati...
Firele omenirii se pot încurca uneori atât de tare, încât simți cum îți va exploda capul - precum o bombă cu ceas pornită brusc.


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━


━━━━━━━━↫━━ᵒ━━↫━━━━━━━━Ultima editare efectuata de catre Nisao in Joi Sept 07, 2017 3:37 am, editata de 1 ori" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Hippient

avatar
Moderator
Moderator
- LOKE TYGE -


Dacă nu avea să facă ea remarca aceea în legătură cu culoarea tenului meu, nu știu cât mi-aș mai fi ținut respirația. În orice caz, am expirat ușor, uitându-mă în altă parte - deși priveam doar într-un gol fără de o direcție anume.
Când m-am simțit mai bine - fizic vorbind - mi-am întors înapoi ochii înspre ea, doar puțin, în restul timpului când i-am vorbit fiind cu privirea îndreptate înspre orice altă parte a corpului ei (nu zic asta în sensul pervers), ferindu-mă astfel de proprii ei ochi.
- Uhm, da... Sunt bine. Deși nu sunt prea obișnuit cu...
Mimează, mimează. 
Tuse scurtă și teatrală, mâna la gură, fugitiv.
- Cu fumatul. Iartă-mă.
Am încercat să-mi aduc însă de întrebarea pe care mi-o pusese mai devreme, dar mintea mea staționa. Îi numise cumva proști? M-am trezit holbându-mă de-al binelea la fața ei, parcă privind din nou în gol însă și oprindu-mă puțin locului.
- Dintotdeauna a fost așa, am șotit puțin cam prea... frânt.


- OSCAR BJARKE -


Când l-am auzit, zău că nu m-am putut abține să nu râd și să-mi trec ușor o mână peste față.
Fenomenal faptul că... ce? Că transpirasem din nou și mi se îmbibaseră câteva șuvițe, lipindu-mi-se astfel de frunte?
Probabil eram tot un zâmbet, mai mult sau mai puțin obosit, însă am continuat să-mi mențin expresia în timp ce-l priveam și-mi treceam în mod inconștient buricele degetelor peste fața lui.
Pot spune că am mai erupt odată atunci când i-am simțit esența răspândindu-se prin mine. Puțin, dar am simțit și... hmh.
Mă gândeam. Și zâmbeam. Și ușor-ușor, m-am lipit de pieptul lui și tot de ce eram capabil a fost să-i ascult inima. Nu-i distingeam bine bătăile, deoarece inima lui se ascundea sub straturi de mușchi, însă nu conta. Nimic nu mai conta.
Se simțise prea bine. Dar acum parcă era prea bine.
- Și... cum a fost ziua ta? m-am trezit ridicându-mi ușor fața și zâmbindu-i din nou.Always busy dreamin' 'bout boys, boys, boys
Vezi profilul utilizatorului

Nisao

avatar
Moderator
Moderator

● Cille  Tilde  Hanna  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᵗ ᵈᵒᵉˢᶰ'ᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ʷᵃᶰᵗˑ
ᴬˡˡ ᵗʰᵃᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳˢ ᶤˢ ʷʰᵃᵗ ᴵ ʷᵃᶰᵗˑ
ˢᵃʸ ᶤᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Tăcere. Uhm, din nou. Și începeam să mă prind de mecanismul ăsta al lui. Sau doar începusem să îmi dau cu părerea. Că uneori zici că stătea să calculeze fiecare cuvânt pe care îl auzea sau pe care urma să îl spună.
Sau uneori zici că nici nu te asculta.
Și oricum ar fi fost, uneori aveam impresia că aștept secole până să îl aud vorbind. Iar când scotea în sfârșit ceva pe gură, erau de obicei șoapte sau cuvinte fragmentate sau bâlbâite sau onomatopee de-alea adorabile. Și uneori chiar mă uimește câte poți intui despre un om doar din felul în care îți vorbește. Și să nu mai spun că o parte din intuiții mi-au fost afirmate.
De el. Vocal.
"Dintotdeauna a fost așa" - ok, ce?
Nu mi se întâmplase, sincer, să fiu agresată la modul grav vreodată, însă știam că dacă mi s-ar întâmpla, aș încerca măcar să ripostez sau să fac ceva în privința asta, dar el...
El părea atât de sleit de puteri, resemnat cu toată situația și lipsit de speranță încât... doamne, mă întristam numai când mă gândeam.
Cu toate astea, acum eu rămăsesem pe gânduri cam mult, uitând să îi răspund în secunda imediat următoare și brusc m-am întrebat dacă fenomenul ăsta e contagios sau ceva, căci cam prea era dubios.
- E în regulă, trebuia să zici asta de la început, i-am spus, aruncându-mi pachetul de țigări în geantă și închizând-o ulterior. Nu trebuia să o faci, să știi. Și în același timp puteam sta și eu fără să fumez, dacă pe el îl deranja. Dar ar fi putut să îmi spună înainte de a-și schimba culoarea totuși...
- De ce? a venit însă întrebarea mea, pe subiectul care mă interesa cu adevărat acum. De ce îți fac asta ție? Nu îmi dau seama, care e faza? Nu deranjezi niciodată pe nimeni și...
Ok de ce se uită așa.
- Uhm...
Am înghițit în sec, scuturându-mi de câteva ori capul, dându-mi ulterior părul din ochi.
Ce. E. Cu. Privirea. Aia.
- Așa te uiți la toată lumea, sau doar încerci să mă intimidezi pe mine?
Fiindcă oarecum asta îi iese.
Dar e o intimidare drăguță.
Și îmi place.


● Lukas  Kaj  Jesper  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ˑˑˑ ᴵ ᵈᶤˢᶜᵒᵛᵉʳᵉᵈ ˡᶤᶠᵉ ˢᵒᵐᵉᵗᶤᵐᵉˢ ʰᵃˢ ᵃ ʷᵃʸ ᵒᶠ ᵍᶤᵛᶤᶰᵍ ʸᵒᵘ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ᶰᵉᵉᵈ
ᵇᵘᵗ ᶰᵒᵗ ᶤᶰ ᵗʰᵉ ᶠᵒʳᵐ ʸᵒᵘ ᵉˣᵖᵉᶜᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Oh, oh, râde. Da' bine. Bine Oscar, râzi.
De fapt, nu, chiar fă-o.
Ai de... ok, e drăguț rău când o face.
Și totuși, hai să fim serioși, din nou. De ce din nou dacă nu am fost până acum? Nu știu. Sau am fost? În mod cert cumva tot am fost noi, dar...
Ok, Lukas, uită-te la cum îți zâmbește și termină cu dezbaterile din cap. Zâmbește și se uită la tine și chiar e irzistibil. Nu-i de mirare că nu ai putut să-i reziști. Și deci tocmai, e vina lui, nu a ta. Chestia asta a lui e principala cauză. Ok? Te-ai scos acum. Felicitări.
I-am zâmbit înapoi, în continuare, încercând să nu mă mișc când mă gâdila cu degetele, analizându-l în continuare atent și ieșind din transă din nou abia când i-am auzit întrebarea.
Huh.
- Nu prea multe, doar ca de obicei, i-am răspuns, lăsându-mi un braț în jurul lui, plimbându-mi mâna ușor de-a lungul spatelui său. I-am făcut de mâncare Hannei, am dus-o la școală, am mai făcut niște ordine prin casă și am început să mă gândesc la tine. Ultima era opțională, însă am zis-o oricum, căci era adevărat. Și după ai apărut tu și ziua a devenit mai bună." ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Hippient

avatar
Moderator
Moderator
- LOKE TYGE -


M-am uitat puțin buimăcit la ea atunci când și-a vârât pachetul de țigări în geantă și a rostit tot ce a rostit. Nu știam dacă să mă îndoiesc sau nu că va ajunge să mă certe, dar momentan tonul ei părea super blând și înțelegător (cu toate că părea c-o exasperez puțin).
Nu fusese neapărat o sforțare exercizată de prezența ei (nu întrutotul; poate doar puțin), însă îmi dorisem eu însumi să fac asta. Oarecum.
Apoi mi-am dat seama că nu-mi dezlipisem privirea de pe fața ei și părea ușor uimită de ochirea pe care i-o aruncasem. Presupun.
De îndată ce mi-a zis, mi-am plecat privirea rușinat și am îndrugat scuze. Însă cu coada ochiului vânam vreo bancă, cu toate că nu știam că nu era niciuna prin apropiere. Iar mie deja îmi asudau palmele în buzunare și nu știam cum să-mi sfâșiez tremurul care mi se chircea pe sub piele...
- Uhmm... O... O b-bancă... Și îți... spun...
De abia puteam să articulez cuvintele și să mă mișc cum trebuie, fiindcă simțeam că deja tremur. Brusc m-am întrebat de ce, dar când mi-am ridicat privirea, mai bine n-o făceam. F-foarte multă lume.....


- OSCAR BJARKE -


Când mă uitam atent la el și vedeam cum zâmbește - cum ÎMI zâmbește, mă simțeam de parcă mi se înghesuia un arici în stomăcel. Și așa părea că totul se întoarce pe dos și mă trezeam zâmbind înapoi, cu brusca dorință de a-i străbate toată pielea de pe corpul lui cu buzele mele.
Am început să chicotesc discret, bine, poate doar puțin hlizit, atunci când a început să-mi atingă spatele.
- Stai, câți ani ziceai că are Hanna? l-am întrebat puțin distrat, continuând să rânjesc larg înspre expresia lui "adâncită în povestire".
Spre deosebire de mine, el părea să aibă un program destul de încărcat.
Eu... Da, merg la vreo două ore... Ă, da.
Am uitat restul.
Dar măcar am apucat să-l pup sănătos pe gură, înainte de a mă simți iar incompetent, atunci când a zis că s-a gândit la mine și m-a așteptat și... Argh, brusc a devenit al naibii de dulce.Always busy dreamin' 'bout boys, boys, boys
Vezi profilul utilizatorului

Nisao

avatar
Moderator
Moderator

● Cille  Tilde  Hanna  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᵗ ᵈᵒᵉˢᶰ'ᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ʷᵃᶰᵗˑ
ᴬˡˡ ᵗʰᵃᵗ ᵐᵃᵗᵗᵉʳˢ ᶤˢ ʷʰᵃᵗ ᴵ ʷᵃᶰᵗˑ
ˢᵃʸ ᶤᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Uhm... Ok..?
Nu înțelegeam de ce atâta agitație, nu mă prindeam nici de unde atâtea scuze și... ok, ce am făcut? O mică observație, da, însă nu vedeam de ce părea așa afectat.
- Loke? E ok. E ok, pe bune. Nu trebuie să îți ceri scuze.
Totuși, oricâte cuvinte aș fi putut eu îndruga acolo, nu ar fi avut vreun efect considerabil, ținând cont că el chiar începuse să se uite după acea bancă și i se putea citi panica pe față și din... tremurat. Oh, Loke...
- Nu e chiar o bancă, dar... vino după mine, știu eu un loc unde nu sunt oameni și... putem improviza și o bancă, l-am înștiințat, aruncându-i cea mai încurajatoare și calmă privire pe care o aveam, realizând apoi că probabil nu se va mișca de unul singur.
Și nu voiam să îl las împietrit acolo în mijlocul trotuarului.
Așa că, să zicem că am făcut o mișcare riscantă.
Puțin ezitantă, mi-am întins una din mâini, apucându-l de materialul hanoracului, trăgându-l înspre mine. Nu intenționam să îl târăsc după mine sau să îl mișc eu (forțoasa de mine) din loc, ci doar să îi dau un mic impuls, pentru a putea merge singur.
- Haide, nu te mai uita la ei. Poți să continui să te uiți la mine. Nu mă deranjează, îmi place.
Și astea fiind spuse, i-am dat drumul, sperând că nu înrăutățisem situația.
Și așteptam să mă urmeze.


● Lukas  Kaj  Jesper  -  ᴿᵉᵉᶰᵇᵉʳᵍ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ˑˑˑ ᴵ ᵈᶤˢᶜᵒᵛᵉʳᵉᵈ ˡᶤᶠᵉ ˢᵒᵐᵉᵗᶤᵐᵉˢ ʰᵃˢ ᵃ ʷᵃʸ ᵒᶠ ᵍᶤᵛᶤᶰᵍ ʸᵒᵘ ʷʰᵃᵗ ʸᵒᵘ ᶰᵉᵉᵈ
ᵇᵘᵗ ᶰᵒᵗ ᶤᶰ ᵗʰᵉ ᶠᵒʳᵐ ʸᵒᵘ ᵉˣᵖᵉᶜᵗˑ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Nu, zău, cât de perfect putea fi când râdea și când zâmbea așa? Și parcă nici nu era greu să port o dicuție cu el, de orice fel ar fi ea. Cu toate că eram obișnuit să vorbesc cu persoane de vârsta lui, dintr-un oarecare motiv colegele Hannei adorându-mă (mă întreb de ce), însă nu purtam dicuții "after sex" cu mai nimeni, înainte de Oscar. Fie acea persoană femeie sau bărbat. Bine, recunosc, nu credeam că aș fi în stare să întrețin astfel de relații cu o persoană de vârsta fiică-mi, însă uneori viața îți aduce numai neprevăzuturi. Adică, ce dracu, nici când m-am căsătorit nu am crezut că nevastă-mea mă va părăsi pentru alta. Dar a făcut-o. Pierderea ei. Dublă, chiar, aș putea zice. Că a plecat de lângă mine e una, dar la mijloc mai era și Hanna. Ah, și da.
- Are șapteșpe ani, chit că se crede ba de cinci, ba de treizeci, i-am răspuns, trecându-mi degetele prin părul lui, surâzând.
Deși nu eram eu în poziție să vorbesc aici, că nu o dată a râs Hanna de mine că trec prin criza nu știu cărei vârste.
Vezi să nu." ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum