This used to be a forum full of little and stupid girls.
Now it is kinda serious because they have grown up.
You're welcome to join in though. Have fun ^^


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

ᵈᵃᶰᵉʰ ❝𝖜𝖗𝖔𝖓𝖌 𝖕𝖆𝖙𝖍𝖘❞ ʰᵃᵇᵉʰ

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━
[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]


[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine] ❝𝖜𝖗𝖔𝖓𝖌 𝖕𝖆𝖙𝖍𝖘❞
                                                           ... where your heart is all I own.


[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]



𝒶𝓃𝓊𝓁 𝟤𝟢𝟣𝟪𝑜𝓇𝒾𝓊𝓃𝒹𝑒 𝒾̂𝓃 𝓁𝓊𝓂𝑒


Ispitele sunt peste tot. Rulate într-o foiță albă de țigară alături de nicotină și arsenic sau așezate armonios pe curbele atrăgătoare ale unui trup feminin, acestea ne-au înconjurat. Vicii peste vicii, ajungem dependenți.

Drogurile nu sunt o noutate. Consumator, furnizor sau doar civil nevinovat, interacționezi cu ele într-o oarecare măsură. Conștient sau nu, o faci. De acord sau nu, chiar nu contează.
Sunt acolo sub atât de multe forme la orice colț de stradă, așteptând doar să fii împins de prea multă curiozitate sau de împrejurimile nefavorabile ție.

Încerci o dată, te simți bine. De ce nu ai face-o iar? Nu ajungi tu dependent, ești în stare să reziști. Sau cel puțin asta susții. La fel și a doua oară. Și a treia. Și tot așa în fiecare dimineață în care te trezești dracu' știe pe unde și dai vina pe alcoolul pe care nu mai ai nici ce bani să dai. Și că tot am zis de bani, vezi că nu cresc în copaci, iar datoriile alea pe care le aduni nu se vor plăti singure.
Asta dacă ești consumator.

Ca furnizor, e mai ușoară treaba. Faci bani și eventual puțin mișto de drogați. Că n-au ce-ți face, doar depind de tine la urma urmei. Ai fi tentat să zici asta, nu? Poate că e așa, dar ce faci când clientul tău dispare cu marfa, superiorii își vor banii și poliția e pe urmele tale?
Faci tot posibilul să-ți găsești o gaură de șarpe în care să te ascunzi, îți spun eu. Poate ai noroc și nimerești în aceeași gaură cu dobitocul care te-a adus în situația asta.

Dacă, totuși, te afli în categoria civililor inocenți extrem de revoltați pe droguri și drogați, de ce nu urmărești cu mine povestea celor doi idioți din categoriile de mai sus care ajung să-și intersecteze destinele?

Hai să-ți zic un secret, totuși: deși vor ajunge să se drogheze unul cu celălalt, sunt prea toxici ca să supraviețuiască.


[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]
━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━ ⚜ ━
Daneh and Habeh entertainment.®

Vezi profilul utilizatorului https://www.wattpad.com/user/danielle-von-blank

Nisao

avatar
Administrator
Administrator

● Tyler  -  ᴿᵒˢˢ ●
.
.
.
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴱᵛᵉʳʸ ᶠᵒʳᵐ ᵒᶠ ᵃᵈᵈᶤᶜᵗᶤᵒᶰ ᶤˢ ᵇᵃᵈ˒ ᶰᵒ ᵐᵃᵗᵗᵉʳ ʷʰᵉᵗʰᵉʳ ᵗʰᵉ ᶰᵃʳᶜᵒᵗᶤᶜ ᵇᵉ ᵃˡᶜᵒʰᵒˡ ᵒʳ ᵐᵒʳᵖʰᶤᶰᵉ ᵒʳ ᶤᵈᵉᵃˡᶤˢᵐˑ
ᴹᵃᵏᶤᶰᵍ ᵐᵒᶰᵉʸ ᶤˢ ᶜᵉʳᵗᵃᶤᶰˡʸ ᵗʰᵉ ᵒᶰᵉ ᵃᵈᵈᶤᶜᵗᶤᵒᶰ ᴵ ᶜᵃᶰᶰᵒᵗ ˢʰᵃᵏᵉˑ
ᴼʳ ᶤˢ ᶤᵗ ᵇᵉᶤᶰᵍ ʷᶤᵗʰ ʸᵒᵘˑˑˀ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Probabil, undeva în subconștientul meu, am știut mereu că mai devreme sau mai târziu se va ajunge la asta. Poate nu am prevăzut o situație atât de exactă, poate nu mi-am închipuit că voi ajunge să fug din țară, dar știam că, inevitabil, voi da la un moment dat de probleme.
Toate relațiile mele căzuseră, când așa-zișii mei parteneri, "prieteni", au aflat cine mă caută. Și măcar dacă era doar poliția, dar într-un fel sau altul am ajuns pe lista neagră a minunaților mei superiori.
Acum, mă chinuiam să rămân neobservat, în una din halele din port, unde se strângeau containerele cu alimente. Odată strecurat pe vasul de transport spre Europa, probabil voi putea respira ușurat.
Și, din moment în moment, ar trebui să își facă apariția omul de contact al unui escroc, pe serviciile căruia mi-am dat și ultimii bani. Identitate nouă, un nou început.
Poate chiar voi avea o șansă de a face ceva legal în viața asta. Poate îmi voi găsi o slujbă decentă și voi îmbătrâni fericit alături de vreo europeancă drăguță. Dar știu prea bine că nu se va întâmpla așa ceva, că dacă scap de aici, mă pot întoarce la viața de dealer, și o voi face.



" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum