This used to be a forum full of little and stupid girls.
Now it is kinda serious because they have grown up.
You're welcome to join in though. Have fun ^^


[ ʷ/ ᶜʳᶤᶰᵃ ᶰ' ˢᵒᶰᶤᵃ ] ⥲ 𝔖𝔭𝔬𝔱𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔞𝔯𝔱

In jos

[ ʷ/ ᶜʳᶤᶰᵃ ᶰ' ˢᵒᶰᶤᵃ ] ⥲ 𝔖𝔭𝔬𝔱𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔞𝔯𝔱

Mesaj Scris de Nisao la data de Joi Aug 02, 2018 12:30 am

·· A ꜱᴛᴜʀᴅʏ ʙᴀᴄᴋ / Bᴜᴛ ʙʀɪᴛᴛʟᴇ ʙᴏɴᴇꜱ / Tᴏᴏ ᴡᴇᴀᴋ ᴛᴏ ꜱʜᴏᴡ ··

·
·
·

⥲ 𝑺𝒑𝒐𝒕𝒕𝒆𝒅 𝒃𝒚 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒂𝒓𝒕

━━━━━━ ⥲ ━━━━ ✎ ━━━━ ⥲ ━━━━━━

━━━━━━ ⥲ ━━━━ ✎ ━━━━ ⥲ ━━━━━━

·· Wᴇ ᴡᴏᴜʟᴅ ꜱᴀʏ ᴀɴʏᴛʜɪɴɢ ᴊᴜꜱᴛ ᴛᴏ ʜᴇᴀʀ ᴡʜᴀᴛ ᴡᴇ ᴡᴀɴᴛ / Rɪɢʜᴛ ᴏʀ ᴡʀᴏɴɢ / Tʜᴇɴ ᴡᴇ ʟɪᴇ ᴛᴏ ʙᴇ ғᴏʀɢɪᴠᴇɴ ··

·
·
·

𝙹𝚞𝚜𝚝 𝙲𝚛𝚒𝚗𝚊 𝚊𝚗𝚍 𝚖𝚎 𝚑𝚎𝚛𝚎 ♡

━━━━━━ ⥲ ━━━━ ✎ ━━━━ ⥲ ━━━━━━

━━━━━━ ⥲ ━━━━ ✎ ━━━━ ⥲ ━━━━━━

·· Wᴇ ᴡᴏᴜʟᴅ ꜱᴇʟʟ ᴀɴʏᴛʜɪɴɢ ᴊᴜꜱᴛ ᴛᴏ ʙᴜʏ ᴡʜᴏ ᴡᴇ·ʀᴇ ɴᴏᴛ / Aɴʏ ᴄᴏꜱᴛ / Oʜ﹐ ᴡᴇ ᴋɪʟʟ ᴏᴜʀ ᴡᴀʏ ᴛᴏ ʜᴇᴀᴠᴇɴ ··

·
·
·

● drama ● mature ● romance ● boy love ● art ● comedy ●

━━━━━━ ⥲ ━━━━ ✎ ━━━━ ⥲ ━━━━━━

━━━━━━ ⥲ ━━━━ ✎ ━━━━ ⥲ ━━━━━━

·· Wᴇ ꜱᴇᴀʀᴄʜ ᴀʟᴏɴᴇ / Fᴏʀ ɢᴏʟᴅᴇɴ ᴄʀᴏᴡɴꜱ / ·Cᴀᴜꜱᴇ ɪғ ᴡᴇ ғɪɴᴅ ɪᴛ﹐ ᴡᴇ·ʟʟ ʜᴀᴠᴇ ɪᴛ ᴀʟʟ ᴛᴏ ᴏᴜʀꜱᴇʟᴠᴇꜱ ··

·
·
·

- MILANO -
Lombardy Region - Italy - Europe

- Present -


━━━━━━ ⥲ ━━━━ ✎ ━━━━ ⥲ ━━━━━━

━━━━━━ ⥲ ━━━━ ✎ ━━━━ ⥲ ━━━━━━

·· Sᴏ ᴏɴᴇ ʙʏ ᴏɴᴇ / Wᴇ ʟᴀʏ ᴏᴜʀ ʙʀɪᴄᴋꜱ ᴅᴏᴡɴ / Tᴏ ᴘᴀᴠᴇ ᴀ ʀᴏᴀᴅ ᴏɴ ᴛʜᴇ ꜱʜᴏᴜʟᴅᴇʀꜱ ᴏғ ꜱᴏᴍᴇʙᴏᴅʏ ᴇʟꜱᴇ ··

·
·
·

În măsura în care am crede în soartă, am putea de asemenea să fim tentați în a crede că întâlnirea dintre Dante și Fabritius a fost predestinată.
Cu toate că șansele nu au ținut de partea acestei întâlniri neașteptate, muzeul gazdă pentru expoziția de artă fiind schimbat de trei ori înaintea primei zile de vernisaj, părinților lui Fabritius luându-le o eternitate să își convingă liceanul împiedicat să-i urmeze la expoziție, vremea fiind prea nașpa și făcând multă lume să se răzgândească cu privire la părăsitul propriei locuințe uscate pentru câteva ore de aglomerație într-un muzeu de pe vechile străzi ale Italiei... cu toate astea, cei doi s-au întâlnit.
Dante nu poate vedea decât un dezastru pe picioare, însă apoi îl izbesc oportunitățile și știe că, până la urmă, succesul cere sacrificii.
Și așa începe. Dar, oare, cum se termină?


━━━━━━ ⥲ ━━━━ ✎ ━━━━ ⥲ ━━━━━━

━━━━━━ ⥲ ━━━━ ✎ ━━━━ ⥲ ━━━━━━


" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
avatar
Nisao
Administrator
Administrator

feminin
Mesaje Mesaje : 319
Reputație Reputație : 36
Varsta Varsta : 19
Localizare Localizare : Westeros
Status : Alive
Joburi/Distractii : lol ce

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: [ ʷ/ ᶜʳᶤᶰᵃ ᶰ' ˢᵒᶰᶤᵃ ] ⥲ 𝔖𝔭𝔬𝔱𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔞𝔯𝔱

Mesaj Scris de MadHex la data de Joi Aug 02, 2018 1:18 amFabritius // Teo

De cum am pășit peste pragul ușii, metaforic vorbind, având în vedere că m-am împiedicat de el, mi-am pornit cronometrul. Patru ore. Atât le-am oferit. De fapt, asta a fost înțelegerea. Eu stau timp de patru ore înafara casei și ei o să se oprească din cicălit. Măcar pentru o săptămâna. Încep să cred că trebuia să le cer bani în schimbul răpirii a două sute patruzeci de minute importante din viața mea. Le-aș fi putut arunca în față lista cu toate activitățile de care mă puteam ocupa, deși în mare parte era dormitul, inventam eu ceva. Dar nu, cumva, prin nu știu ce putere de convingere paranormală pe care o au, m-au determinat să ies, să-mi stric părul, pentru că picurii de ploaie numai buclele nu întrețin și să mă prefac interesat de o expoziție tâmpită. Acum, serios!
Nici măcar n-o să înțeleg ce și cum. Cel puțîn dacă nu-s nuduri. Aia artă.
Cobor, deloc interesat de oferta mamei cu privire la ce anume ar trebui să vedem prima dată. Până și pe tata îl ignor. Am nevoie de câteva clipe să mă pot pregăti spritual. Încă vreo trei ore și un pic și termin și cu asta, nu? Cât să țină o expoziție?
Și de ce dintre toți părinții normali eu m-am ales cu amatorii ăștia de artă? Nu, nu artă. Amatori de tot ce-i sofisticat și pompos.
─ Stai, aranjează-te puțin! Unde crezi că mergi așa? Cum ai reușit să șifonezi cămașa asta atât de repede?
Țip mintal și o las să își facă de cap cu nasturii cămășii mele. Sper că ii dă de înțeles negrul ei de cât de entuziasmat sunt de această excapada în familie. Dar mă îndoiesc că este vreodată atentă și la alte detalii.
─ Și tu care ziceai că n-am niciun talent ascuns, murmur când se îndepărtează destul de mult încât să nu mă audă. Nu că ar permite să o vadă careva nervoasă, dar bănuiesc că mă lasă iar pe afară și bagă scuza cu "am crezut că erai în camera ta".
Merg după ei, ignorând orice conversație ar avea și concentrându-mă asupra a ceea ce trebuie să văd mai exact. Dacă tot sunt aici, fără nimic electronic, înafara cronometrului, dar nu văd cum aș putea să mă distrez cu ăla, măcar să mă prefac interesat. Poate uită de prezența mea și reușesc să fug.- sanity is suicidecrazy are the legends

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
avatar
MadHex
New
New

feminin
Mesaje Mesaje : 26
Reputație Reputație : 18
Varsta Varsta : 18
Localizare Localizare :
Status :

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: [ ʷ/ ᶜʳᶤᶰᵃ ᶰ' ˢᵒᶰᶤᵃ ] ⥲ 𝔖𝔭𝔬𝔱𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔞𝔯𝔱

Mesaj Scris de Nisao la data de Joi Aug 02, 2018 2:25 am


● Dante  -  ᴰᶤ ᴾᶤᵉᵗʳᵒ ●

.
.
.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

" ᵞᵉᵃʰ˒ ʷᵉ ᵠᵘᵉˢᵗᶤᵒᶰ ᵒᵘʳ ᶠᵉᵉˡᶤᶰᵍˢ
ᴮᵘᵗ ᵃᵗ ᵗʰᵉ ᵉᶰᵈ ᵒᶠ ᵗʰᵉ ᵈᵃʸ
ˢᵗᶤˡˡ˒ ʸᵒᵘ'ʳᵉ ᵃˡˡ ᴵ ʷᵃᶰᵗ
ᴶᵘˢᵗ ᵗᵉˡˡ ᵐᵉ ᵗʰᵉ ˢᵃᵐᵉ "

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

N-ai putea crede că, după ce am primit atâtea laude, am urmărit din umbră atâtea vernisaje și am exerersat în oglindă acasă fiecare răspuns pe care ar trebui să îl dau aici, acum mă trec toate emoțiile posibile. Fiind încă începutul serii, muzeul încă nu era foarte aglomerat, dându-mi astfel șansa de a mai verifica încă o dată fiecare detaliu în parte din zona oferită mie pentru expoziție. Primisem un întreg perete, însă chiar și așa aveam impresia că tablourile îmi erau prea înghesuite. La o a doua privire, păreau prea lăbărțat așezate. Oribil. În fine. Trecem peste. Conținutul lor e mai important decât cum sunt așezate. Alessandro tronează nud chiar în centru. A fost un model excepțional, păcat că un iubit cam bou. Neimportant acum.
Piesele din lut... Simt mâncărimi în palmă doar când privesc cum sunt atât de expuse și gata să cadă la orice mică turbulență. Măcar cele din marmură sunt mai rezistente. De fapt, atrag atenția în colțul meu din galerie. Sunt impunătoare, sunt... piesa de rezistență.
Ah, cu adevărat impresionant, aș zice... dacă nu ar fi ale mele.
Așezându-mi cravata, am aruncat încă o privire asupra publicului. Am răspuns chiar la câteva întrebări despre conceptele pe care am vrut să le exprim prin artă, însă am fost în permanență cu ochii în patru după critici. Primești critică bună, atunci atragi sponsori. Și faci bani. În domeniul ăsta, ori se consumă caviar și se stă la hoteluri de cinci stele, ori se moare de foame pe străzi. Majoritatea mor de foame pe străzi. Sau acasă la părinți, în cazul mai fericit.
Nu mersi. Mie-mi place caviarul. Cred, adică. N-am mâncat, da' nici nu ar strica să încerc.
Mă crispez când văd familii cu copii. Adică gen nu-i ține nimeni în lesă și pot fi periculoși. Var-mea are cinci ani și mă agresează mereu. Pe bune. Sunt plin de vânătăi, căpătate prin încasarea zecilor de cuburi de plastic și a altor jucării dubioase aruncate în fragilul de mine, nici de cum de la vreo partidă de sex hardcore sau ceva. Sunt un om trist. Și sărac.
Da măcar am șansa să devin trist și bogat. Parcă și vânătăile s-ar vindeca mai repede dac-aș mânca la două dimineața caviar de la roomservice.
Să-mi trag una, băi, trebuie să iasă perfect.


Ultima editare efectuata de catre Nisao in Joi Aug 02, 2018 3:44 am, editata de 1 ori


" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
avatar
Nisao
Administrator
Administrator

feminin
Mesaje Mesaje : 319
Reputație Reputație : 36
Varsta Varsta : 19
Localizare Localizare : Westeros
Status : Alive
Joburi/Distractii : lol ce

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: [ ʷ/ ᶜʳᶤᶰᵃ ᶰ' ˢᵒᶰᶤᵃ ] ⥲ 𝔖𝔭𝔬𝔱𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔞𝔯𝔱

Mesaj Scris de MadHex la data de Joi Aug 02, 2018 2:58 am

Fabritius 

Am avut un plan acum câteva minute. Unul de care credeam că o să mă țin, dar... n-am reușit. Încerc să mă îndepărtez cât mai mult de ei, privesc fiecare "operă" în parte, pretind că o analizez, pretind că înțeleg de ce ai mei ar băga bani în așa ceva și zâmbesc politicos unor necunoscuți cărora ai mei le spun cât de mare am crescut. Măcar n-au venit cu un album jenant să le arate ce evoluție am avut eu de-a lungul anilor. Din fericire, am mai menționat, nu sunt genul. Țin prea mult la imaginea lor. 
- ... câteva facultăți foarte bune... 
Este îndeajuns de multă discuție încât să mă facă să mă împiedic în propriile picioare și să mă întorc către ai mei. 
Ce facultăți? Să îmi spună careva că ei nu vorbeau despre mine. Și nici nu știu dacă mi se poate confirma ceva având în vedere că întreaga privire a mamei pare a fi acoperită de un tablou anume. 
Oh, Dumnezeule! Nu-mi spune că rânjește la așa ceva și mai este și tata de față. Și, Doamne, merg la biserică în fiecare zi câte zece, hai nu, cinci minute numai să nu... 
- Fabritius! 
Prea târziu, Doamne, înțelegerea cade! 
Mă prefac că sunt prea absorbit de ulcica din fața mea ca să o pot auzi, dar realizez că există posibilitatea să mă strige iar pe nume și o să ajung să plâng pe aici. Așa că mă întorc, îmi scot mâinile din buzunare și mă apropii de locul în care se află. Adică în fața unui tablou dubios, tare dubios, că tot vorbeam de nuduri, și nici nu mă pot abține să nu înghit în sec. Parcă vezi că vrea și ea unul pe perete și eu o să mă mut afară singur. 
- Uite cât de... nici cuvinte n-am să-l descriu. Minunat. 
O privesc cu sprâncenele ridicate și mă dau câțiva pași în lateral. Poate nu vede nimeni că vorbește cu mine. 
- Un falus extraordinar, mamă, afirm, sau mai degrabă dau glas cuvintelor ei și continui să mă îndepărtez. Sau măcar încerc și încerc până simt că ceva nu e în regulă. Adică lovesc ceva și aș pretinde că sunt mirat, dar nu. Așa că mă grăbesc să prind cumva statueta, dar reflexele și membrele mele cred că au luat-o razna având în vedere că i-am dat un șut. La propriu. 
Și din nefericire o văd cu încetinitorul cum se face fărâme la câțiva pași distanță, o aud pe mama cum țipă speriată, plus câteva ale femei și copii și, aoleu, parcă am devenit dintr-o dată parte din expoziție. 
Rămân câteva secunde fără cuvinte și mă străduiesc să nu dau atenție alor mei. Mă știu ce atâția ani, nu știu de ce se mai miră că am spart ceva. Credeam că s-au învățat minte acum ceva timp. Dar nu, ei continuă să mă afunde în situații de rahat ca astea. 
Forțez un zâmbet larg și desfac brațele arătând spre bucățile de pe podea, încercând să spun până la urmă ceva. Dar ce... cred că mă surprind iar singur. 
- Dovada vie că arta rămâne artă în orice circumstanțe. 
Șapte minute la biserică dacă scap viu de aici.- sanity is suicidecrazy are the legends

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
avatar
MadHex
New
New

feminin
Mesaje Mesaje : 26
Reputație Reputație : 18
Varsta Varsta : 18
Localizare Localizare :
Status :

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: [ ʷ/ ᶜʳᶤᶰᵃ ᶰ' ˢᵒᶰᶤᵃ ] ⥲ 𝔖𝔭𝔬𝔱𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔞𝔯𝔱

Mesaj Scris de Nisao la data de Joi Aug 02, 2018 4:37 am


● Dante  -  ᴰᶤ ᴾᶤᵉᵗʳᵒ ●

.
.
.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

" ᵞᵉᵃʰ˒ ʷᵉ ᵠᵘᵉˢᵗᶤᵒᶰ ᵒᵘʳ ᶠᵉᵉˡᶤᶰᵍˢ
ᴮᵘᵗ ᵃᵗ ᵗʰᵉ ᵉᶰᵈ ᵒᶠ ᵗʰᵉ ᵈᵃʸ
ˢᵗᶤˡˡ˒ ʸᵒᵘ'ʳᵉ ᵃˡˡ ᴵ ʷᵃᶰᵗ
ᴶᵘˢᵗ ᵗᵉˡˡ ᵐᵉ ᵗʰᵉ ˢᵃᵐᵉ "

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Mă fac că ignor șușotelile criticilor, privind cu încredere înspre propriile-mi piese de artă. În realitate, în schimb, încerc să prind chiar și o frântură din discuția lor, cât încă-s la partea mea de expoziție. Măcar s-aud un "woah" sau un "bleah" sau ceva. Gen ai/n-ai șanse, băi... "artistule". Aud un "remarcabil", da' mă trec la o fracțiune de secundă îndoielile. Că poate fusese "re-ncercabil" sau "re... mâncabil" sau poate rămăseseră blocați cu discuția la lucrările de artă cu tematica principală "llamas" a colegului de la peretele vecin. Că nu-s chiar... așa remarcabil. Zic?
Gândurile îmi sunt bruiate când mi se pun din nou niște întrebări legate de tablouri, răspund politicos și văd scepticismul din ochii criticului. Zi-mi că nu-i homofob, sau dacă îi, că măcar nu a văzut numele tabloului de pe micuța etichetă. Rămăsese "Amore", iar de-acolo e ușor să unești punctele. Cred.
Oftez prelung în timp ce își face niște însemnări pe carnețel, însă mă consolez cu gândul ferm că arta cere sacrificii. Plus că se zice că într-o pasiune trebuie să te lași purtat de instinct, să creezi ghidat de ce îți place. Păi mie-mi place pula. Păi scuze. Și Michelangelo tot gay era. Bum, artă.
Bum, și urechile mele, da' mai mult inimioara mea. Că o doamnă aparent își strigă copilul pierdut printre străini. Inițial crezusem că e câine, după nume, așa că atunci chiar înghețasem. Eram deja mai static decât "Canestra di frutta" a lui Caravaggio. Da' am răsuflat ușurat când am văzut că e un puști. Ce nume, Dumnezeule! Să te cheme Fibritus. Sau cum i-o fi zis. Săracul, nici nu mă miră că abia a reacționat când a fost strigat. În mod evident mă bucur când aud laudele femeii, ba chiar îi mulțumesc vocal și arunc și un zâmbet, însă sarcasmul băiatului mă tentează grav să-mi dau ochii peste cap. N-o fac, ca să nu stric impresia. Oricum, nu știe el ce-i aia artă.
Când văd că se-ndepărtează, totuși, mă bucur. N-am nevoie decât de spectatori care apreciază și încearcă să îmi înțeleagă arta. Aproape și uit de fosta prezență a băiatului, concentrându-mă pe o discuție cu - presupun că e - tatăl lui. De unde. Aud poc. Dar nu un poc nepoliticos ca un bătut din palme sau un poc neașteptat al grindinii care bate în geam. Oh, nu. Acela a fost un poc horror. Dureros de zgomotos. Am simțit marmura plângându-mi în ureche, un junghi chiar. Un poc. Și, când m-am întors cu groază înspre sursa sunetului, "Elyss" era deja împrăștiată pe jos, ca o amintire a formei pe care o avusese odată, dar pe care n-o va mai vedea. Era întruchiparea unui suflet de lebădă, prinsă într-un corp rigid, nedefinit, fără posibilitatea de evadare. Ei bine, Elyss, ai evadat acum.
Lumea deja este adunată în jur, sunt cu toții mirați, fac până și poze, în ciuda faptului că nu este permis, iar eu urmăresc în continuare scena din fața ochilor mei. Mă cuprinde un val de furie, pe care cu multă voință îl înăbuș, luându-mi ochii de la imaginea tristă a bucățelelor împrăștiate pe jos. Băiatul vorbește, însă nu îl aud. Tot ce aud este sunetul în reluare al lebedei mele sparte. Oh. Spune ceva, Dante. Nu te mai holba ca prostul.
- Este... în ordine, rostesc cu greutate cuvintele, încercând să par stăpân pe situație. Se mai întâmplă, copiii mai greșesc.
Tocmai d-aia nu-i aduci la expozițiile de artă. Căcat...


" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
avatar
Nisao
Administrator
Administrator

feminin
Mesaje Mesaje : 319
Reputație Reputație : 36
Varsta Varsta : 19
Localizare Localizare : Westeros
Status : Alive
Joburi/Distractii : lol ce

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: [ ʷ/ ᶜʳᶤᶰᵃ ᶰ' ˢᵒᶰᶤᵃ ] ⥲ 𝔖𝔭𝔬𝔱𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔞𝔯𝔱

Mesaj Scris de MadHex la data de Joi Aug 02, 2018 9:26 pm

Fabritius

Bineînțeles că mă găsesc negreșit în atenția tuturor și bineînțeles că idioțîi au ajuns să facă poze, probabil unu deja scrie un articol despre un prost împiedicat care tocmai a stricat expoziția amărâtă a unor amatori de pompos ca și ai mei. Și ca să fie pachetul complet, parcă simt privirea plină de dispreț a mamei, chiar dacă și-o acoperă cu o palmă și deja îl aud pe tata cum se scuză tipului. Ce tip? Nici eu nu știu ce rol mai are și ăsta că pare ținta lor și... nu, nu, nu. Doar n-a zis ce tocmai am auzit. Ok, poate că nu ar trebui să fiu în preajma lucrurilor ce se strică ușor, fragile, na, dar "artistul" asta cu siguranță nu este mai matur decât mine. Încă nu-s major și toate cele, dar în testul de pe kudika scria clar că am o gândire matură.
- Pardoneaza-mă, te repeți?
Și când mă gândesc că voiam să îi iau chestia să i-o lipesc drept scuze. Acum vreau doar să dansez pe ea până ajunge praf și pulbere pe care să i-o suflu în ochi. În timp ce dansez iar.
Tata se întoarce către mine, ușor iritat, probabil îi vine să intre și în pământ de rușine, dar asta e altă poveste, și îmi aruncă privirea de "taci până nu inrautatesti totul".
Ridic din umeri.
- Uite, preia părintele meu că eu sunt prea copil să pot vorbi, îhm, regret că în urmă neatenției lui s-a ajuns la asta, sună-mă după ce se încheie expoziția și îmi spui ce daune trebuie plătite.
Îi oferă cartea lui de vizită și deja simt că o mai e doar un pas până la săritul pe cadavre, metaforic. Deși nu m-ar supără să sar și pe al lui. Tot până ce ajunge numai nisip pe care îl pun după în cutia pisicii, să se răhățească pe el.
Nu risc să mă mai mișc de acolo că nu cumva să mai distrug ceva, dar tot mai am de aruncat cuvinte.
- Stai, ce? Tocmai m-a făcut copil și tu ai de gând să îi plătești ulcica? A fost doar un accident, plus că aveam de gând să i-o lipesc. Cel puțin până acum câteva secunde.
- Teo, taci și ieși! Vorbim afară.
Bineînțeles că se folosește de imaginea autoritară și de faptul că se presupune a fi capul familiei și alte căcaturi. Părerea mea: Căcaturi am zis. Și tipul cu ulcică, cred că era ulcică, nu ajută deloc. De ce trebuie să fiu eu pedepsit pentru nimic? Nici nu pot să mă clintesc către ieșire. Nu până nu le arunc o ultimă privire, deloc drăguță.- sanity is suicidecrazy are the legends

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
avatar
MadHex
New
New

feminin
Mesaje Mesaje : 26
Reputație Reputație : 18
Varsta Varsta : 18
Localizare Localizare :
Status :

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: [ ʷ/ ᶜʳᶤᶰᵃ ᶰ' ˢᵒᶰᶤᵃ ] ⥲ 𝔖𝔭𝔬𝔱𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔞𝔯𝔱

Mesaj Scris de Nisao la data de Sam Aug 04, 2018 1:57 pm


● Dante  -  ᴰᶤ ᴾᶤᵉᵗʳᵒ ●

.
.
.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

" ᵞᵉᵃʰ˒ ʷᵉ ᵠᵘᵉˢᵗᶤᵒᶰ ᵒᵘʳ ᶠᵉᵉˡᶤᶰᵍˢ
ᴮᵘᵗ ᵃᵗ ᵗʰᵉ ᵉᶰᵈ ᵒᶠ ᵗʰᵉ ᵈᵃʸ
ˢᵗᶤˡˡ˒ ʸᵒᵘ'ʳᵉ ᵃˡˡ ᴵ ʷᵃᶰᵗ
ᴶᵘˢᵗ ᵗᵉˡˡ ᵐᵉ ᵗʰᵉ ˢᵃᵐᵉ "

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Faptul că, să zicem, este atât de împiedicat încât mi-a distrus-o pe Elyss, asta poate s-ar fi putut ierta, trece cu vederea, până la urmă. Cu toate astea, băiatul nici nu părea că regretă cine știe ce, mai ales la cum mi se adresase. Am încercat să îi ignor superioritatea din voce, astfel că m-am concentrat strict pe cuvintele și prezența tatălui său. Aș putea zice că de fapt nu e nevoie să-mi plătească nimic, că una, că alta, însă el e cel care s-a oferit, iar eu... cum am zis, am nevoie de bani. Așa că zâmbesc amabil, acceptând cartea de vizită care și-a găsit rapid locul în buzunarul sacoului meu.
- În cazul acesta, ne auzim după expoziție. Până atunci, vă urez o seară frumoasă.
Și poate, doar poate, să vă țineți copilul mai din scurt. Era limpede că se simțeau stânjeniți amândoi, mai ales mama sa, iar el în continuare avea o gură prea mare. Deși, poate erau părinți nașpa și o meritau. Nu era treaba mea. Am început între timp să-mi strâng lebăda de pe jos, atrăgându-le atenția celor din jur că pot chema paza dacă nu se opresc din făcut poze, auzind însă în continuare discuția dintre puști și taică-su. Dacă așa fac în public, nu vreau să știu cum se ceartă acasă.
După ce Elyss a fost strânsă și depozitată într-o cutie de carton, m-am întors la activitatea mea anterioară. De fapt, poate chiar aș fi continuat să vorbesc cu tatăl băiatului, însă bănuiam că aveau să se ducă, și el și soția, după Firmitirus afară. Păreau, acum că mă gândeam, destul de înstăriți. Tocmai buni de sponsori. Arătau a genul de oameni care au mâncat măcar o dată în viață caviar. De invidiat, ce pot să spun?


" ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ˒ ˢᵃʸ ᵐʸ ᶰᵃᵐᵉ "
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
" ᴵᶠ ᶰᵒ ᵒᶰᵉ ᶤˢ ᵃʳᵒᵘᶰᵈ ʸᵒᵘ˒ ˢᵃʸ "ᴮᵃᵇʸ˒ ᴵ ˡᵒᵛᵉ ʸᵒᵘ "
avatar
Nisao
Administrator
Administrator

feminin
Mesaje Mesaje : 319
Reputație Reputație : 36
Varsta Varsta : 19
Localizare Localizare : Westeros
Status : Alive
Joburi/Distractii : lol ce

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: [ ʷ/ ᶜʳᶤᶰᵃ ᶰ' ˢᵒᶰᶤᵃ ] ⥲ 𝔖𝔭𝔬𝔱𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔞𝔯𝔱

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum